Ηλίας Μόσιαλος: «Έρχεται τσουνάμι κρουσμάτων το επόμενο διάστημα»



Η τρίτη δόση του εμβολίου είναι ασπίδα και για την «Όμικρον», διεμήνυσε ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο LSE Ηλίας Μόσιαλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Ο κ. Μόσιαλος εκτίμησε πως θα χρειαστεί η λήψη μέτρων και σημείωσε πως η επέλαση της μετάλλαξης θα χτυπήσει πρώτα τους ανεμβολίαστους.

Ο καθηγητής προειδοποίησε πως η καταιγίδα της Όμικρον απειλεί και την Ελλάδα. Σημείωσε πως η συγκεκριμένη μετάλλαξη παραμένει προς το παρόν άγνωστος «Χ» για τους επιστήμονες, σχολιάζοντας ότι τα πρώτα δεδομένα δείχνουν πως κάποιος ασθενεί ευκολότερα μεν, ηπιότερα δε.

Δείτε εδώ αναλυτικά τη συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του ΟΡΕΝ:

5 σχόλια στο άρθρο “Ηλίας Μόσιαλος: «Έρχεται τσουνάμι κρουσμάτων το επόμενο διάστημα»

  1. 12 Σεπτεμβρίου 2019, δηλ. περίπου ένα εξάμηνο πριν από την κήρυξη της πανδημίας του κορωνοϊού, πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες Σύνοδος Κορυφής για τον Παγκόσμιο Εμβολιασμό. ΤΥΧΑΙΟ ;

    – Σπύρος Ζακυνθινός, πνευμονολόγος- εντατικολόγος: “Ἡ κυβέρνηση δὲν δρᾶ σύμφωνα μὲ τὶς προτάσεις τῆς ἐπιτροπῆς λοιμωξιολόγων 04.10.2021,
    Μπουρλά: Τα εμβόλια μπορεί να μην “πιάνουν” νέες μεταλλάξεις-8ος 2021
    Α.Λινού: «Δεν ξέρουμε αν τα εμβόλια καλύπτουν τις μεταλλάξεις»!

    Υ.Γ.καταντήσατε αναξιόπιστοι ! όμηροι της πολιτικής !

  2. Η Μή τίμια καταθεση της αξιοπρέπειας( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Τι να πουμε για σενα,μια μπροστα μια πισω,δεν εισαι μονο ο διορισμενος του μητσοτακη για την πανδημια στην ΕΕ,εισαι και το σκιαχτρο των ελληνων στην Ελλαδα!
    Ενας ευρωπαικος μαιδανος εισαι!
    Σε εβαλε στην Ευρωπη για να φοβεριζεις πιο πολυ τους ελληνες!
    Σε εβαλε να πρακτορευεις,αλλα κατα της Ελλαδος!
    Ενας καθηγητης εισαι που κατεθεσες την Τίμια τηβεννό σου στο γραφειο του μητσοτακη,μαλλον θα σε αγιοκαταταξουμε ,σ αυτους που κατεθεσαν την επιστημη,την αξιοπρεπεια,την Τιμη για να συρθουν στην ποδιά του μητσοτακη!!
    Σαν εσενα γιατροι πληγωνουν και την επιστημη και την ιατρικη και την πολιτικη!
    Τι ησουν;ενας υπουργος Επικρατειας του Γ.Παπανδρεου,ενας κυβερνητικος εκπροσωπος του Γ.Παπανδρεου και αφου μετα έμεινες ρέστος,στα πολιτικα αζητητα,πουλησες τον Παπανδρεου,πουλησες την επιστημη και εγινες εκπροσωπος του μητσοτακη και τηλεγιατρος αντιστοιχα!!
    Ποση αξιοπρεπεια “ανθρωπινη “μπορει να εχει ενας επιστημονας που ψαχνει πολιτικο γραφειο να εναποθεσει τις επιστημονικες του ανησυχιες!
    Προδωσες την πολιτικη,προδινεις την επιστημη,εισαι ο Εθνικος Ξεστοκαριστης των εμβολιων,το σκιάχτρο που σκιάζει απ την ευρωπη,αλλα και απ το ΣΚΑΙ καθε μερα σχεδον,με τα πισωγυρισματα σου και τις παλινωδιες σου!!
    Την μια ειμαστε σε καλο δρομο,την αλλη ερχεται τσουναμι!
    Την αλλη ειμαστε στο τελευταιο ΜΙΛΙ!
    Και μεσα στη φουρτουνα ,τον χαλασμο της πανδημιας,ανημερα των εκλογων του Πασοκ μου κοτσαρισες και την σημσια του Πασοκ,πανω απ την τηβεννο και ξαναθυμηκες το Πασοκ που προδωσες για να γινεις Ν.Δ και να εξαγορσσεις την τιμη και την Επιστμη αντί πινακιου γεματο με λογαριασμους απο τις φαρμακευτικες και IBAN λογαριασμων Πετσοταίσματος!
    Ο μητσοτακης,φυσει πονηρος,σε απέσυρε απ το Πασοκ,σε έσυρε στη Ν.Δ και διασύρεις την Επιστημη,την ιατρικη ειδικοτερα και τον ελληνικο λαο!!
    Στο επομενο τονο,τσουναμι,στον επομενο τονο, ψιχάλα!
    Ενα ρολοι που χτυπαει στους ηχους της κυβερνησης εισαι και οχι της ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!!
    Τουλαχιστον το ρολόι του τοίχου χτυπαει αξιοπιστα,στον ιδιο τόνο χιλιαδες χρονια!!
    Σπουδασες,εγινες μεγας και τρανος,σε εμπιστευθηκε η ΕΠΙΣΤΗΜΗ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και εσυ πηδας απο κόμμα σε κόμμα και απο Σκαι σε Σκαι να τρομαζεις τον Ελληνα που βασανιζεται απο μύρια τόσα προβληματα!!
    Ανταλλαξες την ΤΙΜΗ της καθηγητικης σου στολης με την ΤΙΜΗ των γυρολογων της πολιτικης και των γυρολογων- ζητιάνων της Επιστημης!!
    Μετα την 31 Αυγουστου!!!!!!θα ψαξουμε ημερα για να γιορταζουμε την γιορτη Σου,την ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΤΗΒΕ’ΝΝΟΥ,την κατάθεση της αξιοπρεπειας σου στα πόδια του μητσοτάκη!!
    Δε επαθε παρακρουση μόνον ο απλος λαος,επαθαν βερτιγκο και οι ” πανεπιστημιακοι” και εσενα τον γυρολογο των πολιτικων κομματων και των τηλεγιατρων των Σκάι σε εκανε προχθες Επιτιμο διδακτορα του Έκπα και τον άλλον τον θάφτη της Δ.Μακεδονιας στα πράσινα Τάρταρα,τον Ανεμοσουρούλη τον εχρισε Επιτιμο διδακτορα το της Κοζανης Πανεπιστημιο!!
    Και ολα αυτα για να διαλαλουν ακομα και τα ” πανεπιστημια” το διαχρονικο” σφαξε με Αγάμ ν αγιάσω”
    Ποση αγνοτητα,ποση άδολη αγαπη,πόση καλοσυνη υπαρχουν στους απλους και καθημερινους ανθρωπους…
    Ποσο πιο ζεστα,πιο χαρουμενα θα ηταν τα Χριστούγεννα,χωρις τους καθηγηταδες να μας σκιάζουν και να μας παγώνουν κσθημερινα…
    Καλικαντζαροι της κοσμικης Σοφιας που πριονιζουν τη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και των Επιστημων και του λαου!!
    Οι αλλοι καλικαντζαροι πριονιζουν τον Χριστό 12 ημέρες,αυτοι οι Καλικαντζαροι πριονιζουν τον λαό 350 τοσες μερες…

  3. ΑΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΜΕ ΜΟΥΦΑ ΕΜΒΟΛΙΑ,ΝΤΙΛΕΡΣ ΤΩΝ ΦΑΙΖΕΡ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ,ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑ!!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.