Επετειακό ημερολόγιο 2022 από τον Σύλλογο Ηπειρωτών ΚοζάνηςΣε κυκλοφορία τέθηκε το επετειακό ημερολόγιο του 2022 του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης με θεματολογία τα εξώφυλλα των έντεκα (11) προηγούμενων περιόδων.

Έντεκα συνεχή χρόνια ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης μέσα από συντονισμένες προσπάθειες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε στην έκδοση ισάριθμων ημερολογίων με θεματικές ενότητες που σκοπό είχαν να τονίσουν την πλούσια πολιτιστική παράδοση της Ηπείρου μέσα από μία διαφορετική, καλλιτεχνική, προσέγγιση.

Η λαογραφία, τα πέτρινα γεφύρια, τα ποτάμια, οι βυζαντινές εκκλησίες και οι αρχαιότητες της Ηπείρου υπήρξαν μερικές από τις θεματικές ενότητες των ημερολογίων.

Σε καλαίσθητες εκδόσεις, με συγκεκριμένη δομή και σταθερότητα τόσο στην μορφή όσο και στην παρουσίαση, τα ημερολόγια μέσα από λιτά αλλά μεστά κείμενα κατάφεραν να αποσπάσουν θετικά σχόλια από τους συμπολίτες μας.

Συνεχίζοντας την προσπάθεια, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης καλεί τα μέλη και τους φίλους του να ενισχύσουν το έργο του, αγοράζοντας το επετειακό ημερολόγιο ευχόμενος σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Λεωνίδας Μαγκάκης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.