Με Λιγκ 2 και μια Τουρκάλα



Παιχνίδι με τις εμβόλιμες αγωνιστικές κάνει η συντακτική ομάδα του Betmarket.gr!

Προτελευταία εβδομάδα του 2021, τελευταία με σχετικά γεμάτο ποδοσφαιρικό μενού. Κύπελλο Ελλάδος, εμβόλιμες σε Γαλλία, Ιταλία, εξ’ αναβολής στην Ισπανία και μερικά… σκόρπια ακόμη, γεμίζουν το επόμενο τριήμερο. 

Για να ακολουθήσει έπειτα το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα, εκεί όπου δεσπόζουν ποδοσφαιρικά οι Αγγλοι, μπασκετικά το NBA, ενώ φέτος στο BetMarket θα έχουμε και Χριστουγεννιάτικα στοιχήματα σε άλλα αθλήματα! Μείνετε συντονισμένοι…

Επιστρέφω στα ποδοσφαιρικά, με τις Μπενφίκα και Γιουνγκ Μπόις να συντρίβουν τις αντιπάλους τους την Κυριακή, έφεραν ένα μικρό κέρδος στη στήλη.

Σήμερα η βασική μου επιλογή έρχεται από το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Μπασακσεχίρ-Γκιρένσπουρ. Για το φορμάρισμα της γηπεδούχο έκανα αναφορά και στο κείμενο του Σαββάτου, όταν έφυγε με πόντο από την έδρα της Γαλατά. Με τον Εμρέ στον πάγκο βγάζει την ποιότητά της και το ματς σήμερα είναι στα μέτρα της. Η φιλοξενούμενη φαινομενικά είναι σε φόρμα, αλλά πρακτικά θα σταθώ σε κάποια άλλα κομμάτια. Πρώτον πως κάποιες από τις νίκες της ήρθαν απέναντι σε ντεφορμέ αντιπάλους (Καραγκιουμρόκ, Αλτάι). 

Δεύτερον πως αυτές οι νίκες της έδωσαν μια τεράστια βαθμολογική ανάσα που της επιτρέπει πλέον να είναι πιο χαλαρή. Σημειώνω τον άσο στο σχετικά υψηλό 1.90, κρατάω και το over 1,5 γκολ για τη γηπεδούχο που παίζει ακόμη ψηλότερα.

Καλή επιλογή για Bet σε μονό το 2.90 στο ασιατικό Over 2 της γηπεδούχου, μια αγορά που θα βρείτε αποκλειστικά στη Fonbet, τη νέα στοιχηματική που ήρθε στην Ελλάδα. 

Bρείτε στο BetMarket.gr τη νέα στοιχηματική στην Ελλάδα Fonbet Greece, όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά προγνωστικά για όλα τα σπορ.

Προγνωστικά Στοιχήματος Β’ Γαλλίας

Τελευταία αγωνιστική της χρονιάς, όλα τα ματς σήμερα.

Στο Νανσί-Ντιζόν έριξα μια ματιά στο διπλό του 2.70. Ο Πεντρετί έφερε κάποια θετικά αποτελέσματα στο πρώτο διάστημα της παραμονής του στον πάγκο της Νανσι, αλλά κάπου ο μήνας του μέλιτος τελείωσε. 

Δεν είναι κανονικός προπονητής, αλλά μέλος και αυτός της νέας μόδας στην κατηγορία με τους υπηρεσιακούς που μονιμοποιούνται. Το καράβι άρχισε να μπάζει ξανά νερά και δεν έχει ούτε τις γνώσεις, ούτε την προπονητική εμπειρία να το χειριστεί. Η Ντιζόν έχει τον σοβαρό Γκαράντ στον πάγκο και ένα ποιοτικό ρόστερ, που παίζει όμως σταθερά κάτω από αυτό που μπορεί. Και αυτός είναι ο μόνιμος προβληματισμός για να την εμπιστευτεί κάποιος.

Στην κορυφή του πρωταθλήματος είναι η Αζαξιό. Δεν ξεκίνησε με τέτοιο στόχο, αλλά με όπλο την εξαιρετική της άμυνα βρίσκεται πλέον στην 1η θέση. Η καλή ανασταλτική λειτουργία φέρει και τις τόσο υψηλές τιμές στο Over απόψε κόντρα στην Γκρενόμπλ. Κάνω όμως ένα εντελώς ανάποδο σκεπτικό. Τελευταίο εντός της χρονιάς, η Αζαξιό μπαίνει στο γήπεδο ως πρωτοπόρος της βαθμολογίας και αν κερδίσει πάει στη διακοπή 1η. Περιμένω αυτό το σενάριο αφενός να δώσει φτερά στα πόδια, αφετέρου να την κάνει πολύ πιο επιθετική. 

Αλλωστε πρέπει να ψάξει με περισσότερη θέρμη το γκολ, τα δύο πρόσφατα εκεί ήταν το 0-0 με τη Βαλενσιέν στο πρωτάθλημα και το 0-0 με την Ορλεάν στο Κύπελλο. Υπάρχει δηλαδή εμφανής ανάγκη για να αλλάξει η τακτική σε κάτι πιο παραγωγικό. Στην Γκρενόμπλ ο Γιακομπάτσι απολύθηκε, αλλά δεν είμαι βέβαιος πως μπορεί να μαζευτεί το αμυντικό χάλι τόσο εύκολα.

Bet φόρμας πάνω στο over στέκει στο Κεβιγί-Καέν. Επιθετικά είναι αμφότερες σε καλή κατάσταση ενώ μου αρέσουν και κάποια άλλα πράγματα στο παιχνίδι. Στην πλευρά της Κεβιγί πως θα υπάρχει φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή, καθώς εξέτισαν και επιστρέφουν τα βασικά της χαφ.  Στην Καέν ο Ντα Κόστα που ψάχνει την… αναγέννηση της καριέρας του. Στα 30 του πλέον, επέστρεψε στη Γαλλία και πριν λίγες ημέρες σκόραρε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Καέν. Ενας επιθετικός που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία.

Οι επιλογές του Betmarket.gr

Σύστημα 

21/12 –16:00 Μπασακσεχίρ-Γκιρένσπουρ Over 3,5 (3.38) επί 5 μονάδες

21/12 –21:45 Αζαξιό-Γκρενόμπλ Over 2,5 (2.90)

21/12 –21:45 Νανσί-Ντιζόν  2 (2.73)

Από 3,7 μονάδες στις δυάδες και 0.78 στην τριάδα.

 

Δυάδα 

21/12 –16:00 Μπασακσεχίρ-Γκιρένσπουρ Over 1,5 Μπασακσεχίρ (1.93)

21/12 –21:45 Κεβιγί-Καέν Over 2,5 (2.45)

Στη δυάδα απόδοσης 4.73 ποντάρισμα 6,6 μονάδες

 

«Το παραπάνω κείμενο αποτελεί τη στοιχηματική πρόταση της ημέρας και δεν αποτελεί προτροπή παιχνιδιού».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.