Ανώτερος ο Άρης, η φορμαρισμένη Σέφιλντ απειλεί τη Φούλαμ



Λίγες επιλογές στο κουπόνι της Δευτέρας, η προσοχή μας στρέφεται στη Σούπερ Λιγκ και την Τσάμπιονσιπ.

Αναλυτική αξιολόγηση για το bet365 casino live

  1. Άρης – Ιωνικός (19:30)

Για τη 15η αγωνιστική της Super League, ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και θέλει να τερματίσει το μίνι αρνητικό σερί των δύο ματς χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα (0-1-1). Άλλωστε, η ομάδα του Άκη Μάντζιου δεν έχει περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες με ομάδες «του χεριού της» για να μη χάσει έδαφος στη μάχη της εξάδας. Οι «νεοφώτιστοι» έχουν συγκεντρώσει 14 βαθμούς, η πορεία τους μέχρι στιγμής κρίνεται ικανοποιητική, αλλά στο συγκεκριμένο ματς καλούνται να αντικαταστήσουν κομβικούς ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν στη μεσοεπιθετική γραμμή (Τουράμ, Άοσμαν). 

➥ Ο Άρης έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη και ο Ιωνικός σημαντικές απουσίες να διαχειριστεί. Επιλέγουμε τον άσο και το Over 1,5 με απόδοση 1.80.

  1. Φούλαμ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (21:45)

Στο πλαίσιο της Τσάμπιονσιπ, η Φούλαμ υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο «Κρέιβεν Κότατζ», σε ένα ματς με έντονο ενδιαφέρον. Κάλλιστα, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα θα μπορούσε να ξεφύγει από τους διώκτες της, αλλά με τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες (0-0, 1-1, 1-1, 1-1) μπορεί να παραμένει στην 1η θέση, αλλά βρίσκεται μόλις στο +2 από τη 2η της κατάταξης, Μπόρνμουθ. Από την πλευρά τους, οι «λεπίδες» προσπαθούν καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια να προλάβουν το… τρένο των πλέι οφ ανόδου και βρίσκονται στο -6 από την 6η θέση. Μάλιστα, «τρέχουν» αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0), ενώ προέρχονται από τρεις σερί νίκες. 

➥ Το διπλό DNB έχει αξία και το βρίσκουμε σε απόδοση 3.40.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.