Πρόγραμμα ΤΕΒΑ: Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων απο την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Δήμο ΚοζάνηςΟλοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους» (ΤΕΒΑ) με επικεφαλής εταίρο της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης για την Π.Ε. μας, με σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Κοζάνης.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2021, ημέρες Δευτέρα και Τρίτη. Στη διαδικασία συνέδραμαν οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης.

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν και προσέγγισαν το σταθερό σημείο διανομής (Κλειστό Γυμναστήριο) αποκλειστικά με όχημα, ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στο περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου.

Από το σύνολο των 773 ωφελούμενων εξυπηρετήθηκαν οι 556, ενώ οι ποσότητες των προϊόντων που περίσσεψαν διατέθηκαν στο Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.