Πραγματοποιήθηκε η 10η διανομή τροφίμων στα Σέρβια στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑΠραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, στο Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης Σερβίων, η διανομή τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν τα εξής:

Ζυμαρικά, Γάλα Εβαπορέ, Χοιρινό, Βόειο Κρέας, Υγρό πιάτων , αλεύρι, ελαιόλαδο, μέλι, ρύζι, αφρόλουτρο, σαμπουάν.

Επιπλέον θα διανεμηθούν σε δικαιούχους του προγράμματος που οι αιτήσεις αφορούν περισσότερα του ενός μέλους ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους και τα παρακάτω προϊόντα:

Γραβιέρα, κασέρι ημίσκληρο, χυλοπίτες, φακές, φέτα, σκόνη πλυντηρίου, τοματοχυμός, αλάτι ,ζάχαρη, υγρό κρεμοσάπουνο και τόνος σε κονσέρβα.

Οι ωφελούμενοι εγγεγραμμένοι του προγράμματος στους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού ανέρχονται σε (214) διακόσιοι δέκα τέσσερις. Ανταποκρίθηκαν και οι (214) διακόσιοι δέκα τέσσερις (εκ των οποίων οι είκοσι δύο μέσω εξουσιοδοτημένων ατόμων) και παρέλαβαν τα προϊόντα τους.

Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα και χωρίς καμία ταλαιπωρία και καθυστέρηση για τους δικαιούχους του προγράμματος χάρη στην προσπάθεια και την άριστη οργάνωση και συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων: της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του Δήμου Σερβίων, του δήμου Βελβεντού, των Βοήθεια στο σπίτι Σερβίων και Καμβουνίων καθώς και του Κέντρου Κοινότητας Σερβίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους δικαιούχους των δήμων Σερβίων και Βελβεντού είχε σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα που τους ενημέρωνε για την ημέρα, την ώρα και τον τόπο της διανομής.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διανομής των προϊόντων τηρήθηκαν με σχολαστικότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα ασφαλείας για την προστασία –τόσο των εργαζομένων, όσο και των δικαιούχων- από τον covid-19.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.