Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου η εκδήλωση του Δήμου Εορδαίας για την παρουσίαση του βιβλίου «Παραμύθια του λεπτού»Την ερχόμενη Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Παραμύθια του λεπτού».

Πρόκειται για τη συλλογή παραμυθιών που γράφτηκαν από παιδιά στο πλαίσιο των περσινών διαδικτυακών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, με κεντρικό πρόσωπο κάθε ιστορίας την πρωταγωνίστρια των εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας, τη Νιφάδα. Τα «Παραμύθια του λεπτού» είναι αφιερωμένα στη μικρή Λυδία, το «παιδί που αγάπησε μία ολόκληρη πόλη» και δυστυχώς έφυγε από κοντά μας πριν από 1 χρόνο, ενώ τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση θα συμμετέχει διαδικτυακά, ο γνωστός ηθοποιός και συντοπίτης μας Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Τονίζουμε ότι στην εκδήλωση θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, οπότε είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας και η επίδειξη κατά την προσέλευση είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε βεβαίωσης νόσησης, είτε αρνητικού Rapid test 48 ωρών.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.