Συνάντηση του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης Σ. Διόγκαρη



Την 16-12-2021 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κοζάνης κ. ΔΙΟΓΚΑΡΗ Σπυρίδωνα, παρουσία και του Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. ΤΣΙΟΤΣΙΑ Ηλία, για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους μας.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής, που υποστήριξε εξ αρχής ότι είναι υπέρμαχος του διαλόγου και των συναινετικών λύσεων, δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στο έργο μας και εκτιμά ιδιαίτερα την αγωνιστική-συνδικαλιστική δράση της Ένωσης μας, που βρίσκεται δίπλα στους συναδέλφους.

Από το Προεδρείο της Ένωσης, τέθηκε μια σειρά προβλημάτων για τα οποία ο Αστυνομικός Διευθυντής δεσμεύτηκε στο σύνολό τους ότι θα ικανοποιήσει. Συγκεκριμένα, ζητήθηκε η έκδοση διαταγής για την στελέχωση και επαναλειτουργία της αστυνομικής λέσχης στην Πτολεμαΐδα, θέμα για το οποίο θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες σχετική διαταγή από την Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης.

Έγινε ενημέρωση από την πλευρά μας για προβλήματα που παρατηρούνται όσον αφορά την λειτουργία της θέρμανσης σε κάποιους χώρους του Αστυνομικού Μεγάρου Κοζάνης. Τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη άμεσης παρέμβασης για την επιδιόρθωση των βλαβών όπου χρειάζεται, καθώς στην περιοχή μας οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές και αναμένεται να πέσουν ακόμα περισσότερο. Ο Αστυνομικός Διευθυντής, επίσης δεσμεύτηκε για την άμεση αποκατάσταση των βλαβών.

Ζητήθηκε επίσης να γίνεται δικαιότερη και ορθολογικότερη διαχείριση στο ζήτημα των ενισχύσεων μεταξύ Υπηρεσιών της Δ.Α. Κοζάνης ιδίως στην περιοχή του Βοΐου και λάβαμε τη διαβεβαίωση ότι το θέμα θα εξεταστεί.

Τέλος, μετά από προτροπή μας και όσον αφορά το κοινωνικό έργο της Υπηρεσίας για την ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών μέσω δωρεών, ο Αστυνομικός Διευθυντής δήλωσε ότι θα επανεξετάσει και θα προσπαθήσει να συμπεριλάβει στην δράση αυτή και κάποιους από την περιοχή της Εορδαίας.

Ως Ένωση θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας και θα στεκόμαστε αρωγοί για την δίκαιη επίλυση υποθέσεων που ανακύπτουν κατά την άσκηση των υπηρεσιακών τους καθηκόντων.

Ευχόμαστε σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

– Ο –
Πρόεδρος
Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ

– Ο –
Γενικός Γραμματέας
Παναγιώτης ΒΑΖΟΥΡΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.