Πραγματοποιήθηκε στα Σέρβια η Δράση εξατομικευμένης δια ζώσης Νομικής Πληροφόρησης από το Περιφερειακό ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Δυτικής Μακεδονίας / Κοζάνη



Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ με 17:00 μ.μ σημειώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Δράση εξατομικευμένης δια ζώσης Νομικής Πληροφόρησης από το Περιφερειακό ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Δυτ. Μακεδονίας / Κοζάνη, στο πλαίσιο της Πράξης «Εξ αποστάσεως και δια ζώσης υπηρεσίες Πληροφόρησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης και Ενδυνάμωσης Εργαζομένων και Ανέργων» σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Σερβίων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο νομικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. Μαμματάς Ζαχαρίας υποδέχτηκε και επεξεργάστηκε ερωτήματα και προβληματισμούς σχετικά με το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (θεμελίωση και κατοχύρωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος, συντάξεις χηρείας, συντάξεις αναπηρίας, πλήρεις και μειωμένες συντάξεις, απασχόληση συνταξιούχων κλπ) αλλά και σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα (συμβάσεις, αποδοχές, άδειες κλπ).

Τα ερωτήματα ετέθησαν σε κατ’ιδιαν συζήτηση του νομικού με τον κάθε ενδιαφερόμενο διάρκειας περίπου 10’-15’, τηρουμένων όλων των μέτρων που προβλέπονται από τα covid πρωτόκολλα. Οι 23 ωφελούμενοι της δράσης εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από την άμεση και άρτια πληροφορημένη ανταπόκριση του κυρίου Μαμματά στα ερωτήματα που έθεσαν.

Ευχαριστούμε θερμά το Περιφερειακό ΙΝΕ – ΓΣΕΕ Δυτ. Μακεδονίας / Κοζάνη αλλά και τον κύριο Μαμματά για την άψογη συνεργασία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.