Νεότερες εξελίξεις για το Ζευγαρολίβαδο Δρεπάνου



Στον απόηχο της υποδοχής Μαλούτα στο Δρέπανο, την κάλπικη ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου εκ μέρους του δημάρχου και την απάντηση με αλήθειες απ’ την πλευρά της ομάδας των αγροτών υπήρξε σημαντική κινητικότητα από το Δρέπανο.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των αγροτών και αποφασίσαμε κοινή πορεία και δράση μέχρι την τελική δίκαιη λύση.

Συνήλθε το τοπικό συμβούλιο Δρεπάνου και αποφάσισε ρητά και κατηγορηματικά πως αποδέχεται το ενδιαφέρον για την επένδυση στο Δρέπανο αλλά δεν αποδέχεται τον χώρο εγκατάστασής του.

Συμπληρωματικά διαθέτει την θέληση να αναφέρει συγκεκριμένους χώρους στα διοικητικά όρια της πρώην κοινότητας για φιλοξενία της φημολογούμενης επένδυσης στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, οπότε ας αποφασίσει να τα εντάξει σε ημερήσια διάταξη.

Με την παραπάνω απόφαση η Ομάδα Αγροτών συμφωνεί απόλυτα. Με την συμφωνία μας απαντάμε πρακτικά στους διάφορους ψευδολόγους ανθρώπους με χαμηλή κοινωνική αποδοχή, ανθρώπους με αρνητική γνώμη για την κοινωνία του Δρεπάνου που ο δημόσιος λόγος τους εμπίπτει σαφώς και στο κοινό ποινικό δίκαιο αλλά και στο νόμο περί τύπου και μάλιστα σε συνθήκες αυτόφωρης διαδικασίας…

Ήδη παρακολουθώντας την συνέχεια του δημόσιου λόγου τους, αυξάνουν γεωμετρικά τους καλλιεργητές στο Ζευγαρολίβαδο (από 5-6 στους 15!!!).

Επιπλέον, τα συνολικά στρέμματα καλλιεργήσιμης γης (γιατί ακούστηκαν και ψευδείς ισχυρισμοί για λιμνάζοντα νερά) που διεκδικούν μετά μανίας οι ΄΄επενδυτές΄΄ ανέρχονται συνολικά στα 450. Με την δημιουργία του υδροπονικού θερμοκηπίου η απέναντι πλευρά διατείνεται πως θα χρησιμοποιηθούν τα 200 στρέμματα δηλαδή έτσι απαξιώνονται ακόμη περισσότερο άλλα 250. Το επενδυτικό σχέδιο μπορεί να γίνει αποδεκτό εφόσον παρουσιαστεί επίσημα και εφόσον συμφωνηθεί ο χώρος ( σε κάθε περίπτωση ΟΧΙ στη θέση Ζευγαρολίβαδο).

Οι μπροστινοί των επίδοξων επενδυτών θα έχουν απέναντι τους αγρότες με πλήρη γνώση για την εύρεση εργασίας ανά στρέμμα υδροπονικού θερμοκηπίου, ήδη το γνωρίζουμε με ισχυρή τεκμηρίωση μέσα από το ίδιο το Υπουργείο Γεωργίας!!! και την ειδική αρμόδια διεύθυνση.

Τα υπερβολικά νούμερα που αναγράφονται ένθεν κακείθεν βρίσκονται μακριά από την πραγματικότητα…

Αργά αυτό θα αποδειχθεί εκεί και τότε…

Το δίκαιο είναι μαζί μας…

Οι αγρότες και κάτοικοι του Δρεπάνου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.