Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πώς θα διεξαχθεί ο β’ γύρος την Κυριακή – Χρήσιμες πληροφορίες



Χρήσιμες πληροφορίες για την διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

  • Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι ψήφισαν και στον 1ο γύρο, την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.
  • Η ψηφοφορία διεξάγεται από τις 7 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. στα ίδια εκλογικά τμήματα όπως και η διαδικασία του α’ γύρου.
  • Τα μέλη και οι φίλοι μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν. Στα εκλογικά τμήματα της Κοζάνης καλούμε για λόγους αποφυγής του συνωστισμού να ακολουθηθεί ο διαχωρισμός των επιθέτων Α έως Μ στα τμήματα του Κοβενταρείου και Ν έως Ω στα τμήματα του Εργατικού Κέντρου.
  • Δεν απαιτείται η συμπλήρωση νέου εντύπου. 
  • Δεν απαιτείται η καταβολή αντιτίμου.
  • Απαιτείται μονάχα η επίδειξη επίσημου εγγράφου ταυτοπροσωπίας, όπως καθορίστηκε για κάθε κατηγορία ψηφισάντων (έλληνες πολίτες Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας/ Διαβατηρίου· πολίτες της Ε.Ε. διαβατήριο και επίσημη εκτύπωση του ΑΜΚΑ, πολίτες τρίτων χωρών μονίμως διαμένοντες στην χώρα Διαβατήριο, επίσημη εκτύπωση του ΑΜΚΑ και την άδεια διαμονής στην χώρα). 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους που συμμετείχαν στην διαδικασία της 5ης Δεκεμβρίου να έρθουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και από αύριο να περιβάλουν με την ίδια εμπιστοσύνη και διάθεση συμμετοχής την νέα ηγεσία.

Νομαρχιακή Επιτροπή

Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Πώς θα διεξαχθεί ο β’ γύρος την Κυριακή – Χρήσιμες πληροφορίες

  1. Καλη επιτυχία!!!!!

    - Edit

    Απαντήστε

    Καλη επιτυχία φίλοι του Πασόκ!
    Δεν πιστεύω τον Λοβέρδο και τον Βενιζελο να τους κάνετε υπουργούς οταν γίνετε κυβέρνηση;θα ζηλέψει ο σαμαράς και ξέρετε οταν ενας σαμαρας μπαινει σε μια κυβερνηση τι γίνεται,ριχνει και την κυβερνηση και την λαική επιταγη στα άχρηστα!
    Καλή επιτυχία και στους δυο υποψηφίους!!
    Μακρια απο τους δυο συνταγματολόγους,μακρια απο τον Εφιάλτη,για να ζησετε πολλά επι της γης (χρόνια στο πολιτικό προσκήνιο!!)
    Για να δούμε..
    Οι εχθροί καραδοκούν,την πάτησε η Ν.Δ το ’93, μην την πατησετε και εσεις το ’23 που θα γινουν οι εκλογες!
    Και τοτε’ εσται η εσχατη πλάνη,μείζων της πρώτης”

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.