Τα βασικά σημεία της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κοζάνη στο πλαίσιο των διαδικασιών εκλογής νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής



Την Κοζάνη επισκέφθηκε την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και έκλεισε την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκος Ανδρουλάκης, όπου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει εκδήλωση – ομιλία στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης. 

Στη συνάντησή του με φίλους, μέλη και στελέχη του κόμματος, ο ευρωβουλευτής του Κινήματος υποστήριξε ότι στις 12ης Δεκεμβρίου «ήρθε η ώρα η παράταξη να ξαναγίνει ισχυρή και περήφανη. Όλοι μαζί να φέρουμε την νέα αλλαγή για να αντιμετωπίσουμε την καλπάζουσα ανισότητα.»

«Αυτός είναι και ο λόγος που επέστρεψε η σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη», συνέχισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, «γιατί τα προβλήματα θέλουν λύσεις. Και οι πολίτες ξέρουν τί προσέφεραν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τα χρόνια της κρίσης: κορόιδεψαν και δίχασαν τον ελληνικό λαό. Γι’ αυτό απαιτούν ένα κόμμα πυξίδα της δικαιοσύνης, της αξιοπρέπειας, της προοπτικής.» 

Το κόμμα μας έχει θέσεις στα πραγματικά προβλήματα: το δημογραφικό, της ανάπτυξης και της στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της ενίσχυσης της ασφάλειας και της έρευνας στο Πανεπιστήμιο.

Στα ειδικά θέματα της Δυτικής Μακεδονίας ο κ. Ανδρουλάκης αναρωτήθηκε «Γιατί βιάζεται για την αποανθρακοποίηση ο κύριος Μητσοτάκης; Η σιωπηρή απολιγνιτοποίηση της περιοχής είχε βέβαια ξεκινήσει από το 2015 όταν η παραγωγή μειώθηκε στο 50%. Με την προχειρότητα της κυβέρνησης γινόμαστε μια χώρα που το μεταβατικό καύσιμο – το ορυκτό φυσικό αέριο – αποκτά μόνιμο χαρακτήρα. Ποια συμφέροντα υπηρετεί αυτή η βίαιη μετάβαση; Εμείς», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης «θέλουμε οι πράσινες πολιτικές να γίνουν κτήμα όλου του λαού και όχι τη ολιγαρχίας που θέλει ο κ. Μητσοτάκης».

«Θέλουμε το ΠΑΣΟΚ, τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη  να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων· υπερασπιστής του δημόσιου συμφέροντος. Γι’ αυτό λέμε όχι στους αλεξιπτωτιστές που έφυγαν για την ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ και έγιναν οι χειρότεροι γενίτσαροι. Γι’ αυτούς η πόρτα είναι κλειστή», υπογράμμισε.

Κλείνοντας την ομιλία του, υποστήριξε ότι «Αξίζουν τα καλύτερα στον ελληνικό λαό. Θα είμαι πρόεδρος όλων. Όλοι θα έχουν να παίξουν ρόλο την επόμενη μέρα, σε ένα κόμμα που θα φτιάξει το πρόγραμμά του από τα κάτω. Γιατί ένα πρόγραμμα που το φτιάχνει ο λαός το υπερασπίζεται ο λαός.»

Νομαρχιακή Επιτροπή

Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης

Γραφείο Τύπου

4 σχόλια στο άρθρο “Τα βασικά σημεία της ομιλίας του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κοζάνη στο πλαίσιο των διαδικασιών εκλογής νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής

  1. οταν δειτε να τρεχει πισω απο τον τσιπρα..τοτε να τα πουμε παλι.φαινεται τι θα κανει.τοτε το πασοκ θα παει ακομα πιο κατω..αλλα θα ειναι αργα.κοντος ψαλμοσ αληλουια..θα δειτε ..θα τον δουμε ολοι..ο καταλληλοσ στην καταλληλη θεση.ειδικα αυτος.

  2. Δεν εχει το χαρισμα του ηγετη,πολλη φασαρια κανει οταν μιλαει,βγαζει φωτιες,σαν κατι απο ενοχες!
    Η ηρεμια ειναι προσον του πολιτικου,αγανακτισμενος οταν εισαι,ουτε στον εαυτο σου εισαι χρησιμος!!
    Λογια,λογια,λογια με θυμο!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.