Τα αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας – Το νέο Δ.Σ., η Εξελεγκτική Επιτροπή και οι αντιπρόσωποι για τις Ομοσπονδίες



Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν εύρεσης νέου χώρου, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και με την τήρηση όλων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων κατά της πανδημίας Εκλογές του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εορδαίας την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων για τις Ομοσπονδίες (ΕΛΛΟΚ, ΑΜΕΑ και ΕΣΑμεΑ).

Μετά την προσέλευση 68 παλαιών και νέων μελών στο νέο χώρο του Συλλόγου (Μακεδονομάχων 61), από τις 9 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και την σύσκεψη που ακολούθησε μεταξύ των εκλεγμένων μετά το πέρας των εκλογών, ορίστηκαν τα καθήκοντα ως εξής:

Α. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΤΑΚΤΙΚΟΙ):
Πρόεδρος: ΤΣΙΜΠΡΑΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Αντιπρόεδρος: ΜΕΛΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Γραμματέας: ΜΠΙΛΑΔΕΡΗ-ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ταμίας: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Δημοσίων Σχέσεων: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ):
ΑΝΔΡΕΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΤΣΑΡΠΑΤΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΛΥΠΗΡΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Β. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΤΑΚΤΙΚΟΙ):
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΕΪΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΙΚΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

(ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ):
1. ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΜΠΡΙΓΚΙΤΕ
2. ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο και η Εξελεγκτική Επιτροπή θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στις εκλογές και εύχονται σε όλους, καλές γιορτές με υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία από καρδιάς!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.