Στολίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης



Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης στόλισαν σήμερα, 9 Δεκεμβρίου 2021, η Πρωτοβουλία Νέων Κοζάνης, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δ. Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα», και το προσωπικό της Αρχαιολογικής Συλλογής Κοζάνης. Τη δράση μας τίμησε με την παρουσία της η κ. Ελπίδα Κουϊμτζίδου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης. Τα στολίδια κατασκεύασαν τα παιδιά του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα».

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τους δύο φορείς που συμμετείχαν στην χριστουγεννιάτικη αυτή δράση και ιδιαίτερα την κ. Κορίνα Χατζηπαναγιωτίδου από την ΠΝΚ, που είχε και την πρωτοβουλία, και τον κ. Αθανάσιο Λότσιο, Πρόεδρο του Συλλόγου «Ηλιαχτίδα».

Από την Αρχαιολογική Συλλογή Κοζάνης, αυτήν την επετειακή ημέρα, καθώς στις 9 Δεκεμβρίου 2016 εγκαινιάστηκε η Επανέκθεση της Συλλογής, το προσωπικό και η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρετή Χονδρογιάννη-Μετόκη στέλνουν ένα μήνυμα αγάπης, συμπόρευσης με τους νέους και σεβασμού της διαφορετικότητας.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και αγάπη!

Καλές γιορτές!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.