Η Πτολεμαΐδα ταξιδεύει και φέτος στον κόσμο μέσα από το διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους δίχως διάλογο No Words ISFF 2021



Η Πτολεμαΐδα ετοιμάζεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα απο το διεθνές φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους δίχως διάλογο No Words ISFF 2021.

Η ειδική θεματική του φεστιβάλ το κάνει να ξεχωρίζει στον φεστιβαλικό χάρτη αφού είναι από τα ελάχιστα στην Ευρώπη στο συγκεκριμένο είδος.

Ένα φεστιβάλ ανεξάρτητο, δυναμικό και πρωτοπόρο που θα διεξαχθεί για τρίτη φορά στην πόλη της Εορδαίας από τον πολιτιστικό σύλλογο του “βορείου πεδίου”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης στις 20:00 και το εισιτήριο στα 3 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι θα ισχύσουν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Στο πρόγραμμα θα δούμε 10 ταινίες από το διεθνές κομμάτι χωρίς διάλογο αλλά και 10 ελληνικές παραγωγές χωρίς περιορισμούς. Η συνολική διάρκεια είναι 1 ώρα και 30 λεπτά, ενώ στο τέλος θα πραγματοποιηθεί ψηφοφορία με τους θεατές να ψηφίσουν μέχρι και 3 επιλογές από τις ταινίες που ξεχώρισαν! Έτσι στο τέλος θα βραβευτούν οι ταινίες με τις περισσότερες ψήφους στο διεθνές και το ελληνικό μέρος.

Σας περιμένουμε!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.