Ευχαριστήριο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης και διευκρίνηση για το ωράριο των καταστημάτων για την τρέχουσα εβδομάδαΠρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους τους φίλους καταναλωτές που έκαναν τη βόλτα τους στην τοπική αγορά και έκαναν τις αγορές τους σε μια πιο γιορτινή και χαρούμενη ατμόσφαιρα! Θεωρούμε πως έγινε μια πολύ καλή προσπάθεια για να διοργανωθεί η γιορτή της αγοράς στις 03-12-2021 και ευελπιστούμε, με την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και κατά το δυνατόν των τιμών των προϊόντων από μέρους μας, να γίνεται καλύτερη χρόνο με το χρόνο! Ευχαριστούμε επίσης όλες και όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτής της γιορτής και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να εισέλθουμε στις γιορτινές μέρες που έρχονται με πιο θετική διάθεση. Ευχαριστούμε βέβαια και τον Δήμο Κοζάνης, τον ΟΑΠΝ, το Επιμελητήριο και φυσικά τους DJs που παρά τον άστατο καιρό συνέχισαν να στολίζουν μουσικά την κεντρική αγορά της πόλης.

Θα θέλαμε, τέλος, να διευκρινίσουμε ότι τα έκτακτα μέτρα για τον Δήμο Κοζάνης συνεχίζονται και έτσι έως και τις 13-12-2021 το ωράριο με έναρξη λειτουργίας στις 10.00 και λήξη στις 21.00 συνεχίζεται. Για τα καταστήματα της πόλης το ωράριο συνεχίζει ως ήταν με μοναδική αλλαγή το πρωϊνό άνοιγμα που θα είναι στις 10:00 ενώ συνεχίζουμε να αιτούμαστε και να απαιτούμε να αλλάξει δεδομένου ότι από την Κυριακή 12-12-2021 θα ξεκινήσει και το εορταστικό ωράριο το οποίο θα ανακοινωθεί λεπτομερώς τις προσεχείς ημέρες!

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.