Σύσκεψη – συζήτηση από τις Κομματικές Οργανώσεις Σιάτιστας του ΚΚΕ



Οι Κομματικές Οργανώσεις Σιάτιστας του ΚΚΕ οργανώνουν σύσκεψη – συζήτηση με το κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ. Κυριακή 5 Δεκέμβρη 11:30πμ στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Σιάτιστας. Θα μιλήσει ο Χατζηδαμιανός Κώστας Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Καστοριάς – Βοίου του ΚΚΕ.

Σε όλα τα κρίσιμα προβλήματα που βιώνει ο λαός, όποια πέτρα κι αν σηκώσεις θα δεις ότι ο αντίπαλος είναι το κοινωνικοοικονομικό – πολιτικό σύστημα που θυσιάζει τις σύγχρονες ανάγκες στον βωμό του καπιταλιστικού κέρδους.

Το ΚΚΕ καλεί τον λαό να πιστέψει στη δύναμη της οργανωμένης πάλης, να γίνει ο ίδιος πρωταγωνιστής των εξελίξεων.

Επιδίωξη είναι η συζήτηση και η δράση γύρω από το περιεχόμενο και όλες τις πλευρές του Καλέσματος αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ να φτάσουν σε δεκάδες χώρους δουλειάς, γειτονιές, σε χιλιάδες εργαζόμενους που προβληματίζονται, σε επιστήμονες, σε ανθρώπους του Πολιτισμού, σε επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Με την ιδιαίτερη συμβολή των φίλων του Κόμματος, ανθρώπων που προβληματίζονται θετικά, η δράση αυτή να γίνει ακόμα πιο διεισδυτική: Απ’ όλα τα «ρυάκια» να δυναμώσει περισσότερο η ταξική πάλη, για να κατανοείται σε μεγαλύτερο βάθος από ολοένα και περισσότερους η ανάγκη σύγκρουσης και ανατροπής του σημερινού, ξεπερασμένου κόσμου, να φωτίζεται ολοένα και περισσότερο ο δρόμος για έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.