Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε. Κοζάνης με τον Δήμαρχο Εορδαίας – Τι συζητήθηκε



Την 30 Νοε 2021 στο δημαρχείο της Πτολεμαΐδας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Πτολεμαΐδας κ. Πλακεντα Παναγιώτη στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τα στελέχη.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης, ο Πρόεδρος της Παπαδημητρίου Λάζαρος,ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης και η ταμίας Ιωαννίδου Παρασκευή.

Ο κ. Πλακεντάς, καλοσωρίζοντας μας, τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας και ομοψυχίας και αναφέρθηκε στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους, στον καιρό της ειρήνης διαβεβαιώνοντας δε ότι η τοπική κοινωνία και οι αρχές που την εκπροσωπούν τιμούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση των προβλημάτων του κλάδου των στρατιωτικών και διατυπώθηκαν οι θέσεις και προτάσεις της Ε.Σ.Π.Ε.ΚΟΖ σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος και ταλανίζουν το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό.

Επίσης τέθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου Πτολεμαΐδας με την Ένωση μας όπως κοινές δράσεις αιμοδοσίας, συλλογής τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο Πτολεμαΐδας.

Στην συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα υγιεινομικά πρωτόκολλα που αφορούν τον Covid-19.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.