Άργος Ορεστικό: Άτομο καταπλακώθηκε από κατάρρευση παλιού οικήματος – Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού – Δείτε το βίντεο



Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτη σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή των Μαχαιράδικων όπου μετά από πτώση πατώματος εγκλωβίστηκε τουλάχιστον ένα άτομο που καταπλακώθηκε από τα μπάζα.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες δύο άτομα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, βρέθηκαν μέσα σε παλιό οίκημα, που πριν αρκετά χρόνια λειτουργούσε αντιπροσωπεία τσιγάρων. Κατά την διάρκεια της παραμονής στο παλιό κτίριο, το ένα άτομο ήταν σε άλλο όροφο από τον οποίο υποχώρησε το πάτωμα με αποτέλεσμα να καταπλακωθεί από μπάζα το άτομο που βρισκόταν από κάτω.

Αυτήν την στιγμή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, ενώ υπάρχει μεγάλη εξέλιξη με αγωνιώδης προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό του ατόμου που καταπλακώθηκε, καθώς το πρώτο άτομο κατάφερε να βγει μόνο του. Στο σημείο επιχειρούν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ακόμα βρίσκεται δύναμη της Αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από άτομα που εκείνη την ώρα βρισκόταν στα γειτονικά καταστήματα εστίασης που ειδοποιήσαν της αρχές.

Νεότερη ενημέρωση

Σχεδόν δύο ώρες κρατούν οι αγωνιώδης προσπάθειες για τον εντωπισμό και τον απεγκλωβισμό του ατόμου που έχει καταπλακωθεί στο εσωτερικό παλιού οικήματος μετά από κατάρρευση. Μάλιστα η αστυνομία έχει αποκλείσει όλη την περιοχή καθώς είχε συγκεντρωθεί πολύς κόσμος στο σημείο που εμπόδισε την όλη επιχείρηση.

Οι προσπάθειες, καθώς η ώρα περνά, έχουν ενταθεί με την χρήση ειδικού εσκαφικού μηχανήματος προκειμένου να απομακρυνθούν τα μπάζα που έχουν καταπλακώσει το εγκλωβισμένο άτομο.

Από το ditikostipos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.