Μύρισε Χριστούγεννα: Φωταγωγήθηκε και φέτος το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες– Το «Σπίτι των Χριστουγέννων» στην Κοζάνη
– Κάθε χρόνο πιο εντυπωσιακό το στολισμένο σπίτι με τα 10.000 λαμπιόνια στην Κοζάνη

Κάθε χρόνο είναι το σπίτι που κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση την περίοδο των Χριστουγέννων το συγκεκριμένο σπίτι για τον όμορφο και εντυπωσιακό στολισμό του.

Πρόκειται για το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι που βρίσκεται στην Κοζάνη με τα 10.000 λαμπιόνια περίπου, ενώ οι ιδιοκτήτες του κάθε χρόνο τέτοια εποχή εδώ και 13 χρόνια, με αγάπη δημιουργούν αυτόν τον στολισμό, μεταφέροντας την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στους περαστικούς.

Δεν είναι λίγος ο κόσμος που στο πέρασμα του, δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια φωτογραφία.

Πίσω από όλη αυτή τη μαγική εικόνα, βρίσκονται άνθρωποι καλοσυνάτοι και φιλόξενοι, που όποιος βρεθεί στο κατώφλι τους, τους υποδέχονται πάντα με χαμόγελο.

Το KOZANILIFE.GR, βρέθηκε και φέτος δίπλα στους όμορφους αυτούς ανθρώπους και σας παρουσιάζει την πιο όμορφη εικόνα από το “Σπίτι των Χριστουγέννων”, όπως έχει χαρακτηριστεί.

 

 

 

Αργυρώ Ζιάμπα για το KOZANILIFE.GR

 

4 σχόλια στο άρθρο “Μύρισε Χριστούγεννα: Φωταγωγήθηκε και φέτος το πιο εντυπωσιακά στολισμένο σπίτι στην Κοζάνη – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.