Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κοζάνη: Δείτε φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία σωματείων και φορέων έξω από τη ΖΕΠ Κοζάνης



Δείτε φωτογραφίες του KOZANILIFE.GR από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΖΕΠ Κοζάνης, με αφορμή την επίσκεψη Μητσοτάκη:

 

Σάκης Νάσιος για το KOZANILIFE.GR

 

5 σχόλια στο άρθρο “Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Κοζάνη: Δείτε φωτογραφίες από τη διαμαρτυρία σωματείων και φορέων έξω από τη ΖΕΠ Κοζάνης

  1. Τα ιδια παντα!!( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Αυριο στο συνεδριο θα φοραει στενο κουστουμακι,ο γερο- Λαδας του Καζαντζακη και γραβατουλα μπλε,σημερα ηλθε με την γκρι μπλουζα και τα γκρι κινεζικα παπουτσια,μιας και εχει γραμμενη την Κοζανη στα πιο φθαρνμενα και παλια παπουτσια απ αυτα που φορουσε σημερα!
    Το πρωτοκολλο και τις φθαρμενες γραβατουλες σου οταν συναντιεσαι με τη μερκελ και τον τάισε- μπλούμ,σημερα στη Κοζανη,σπορτς μαν,κατα τα αλλα σε φταιει ο Τσιπρας που δε φοραει γραβατα…
    Σ’ ολα τον ακολουθεις,αλλα δεν μπορεις να τον φτασεις..
    Γιατι;
    Γιατι δεν μπορεις να χαμογελασεις ανθρωπινα,κατι βασανιζει το εντρομο βλεμμα σου,κατι φοβασαι….
    Προσεξε μην τσαλακωθει το κουστουμακι σου και πας τσαλακωμενος αυριο στο προσυνεδριο,ετσι κι αλλιως,τσαλακωμενος θα εισαι απο αυριο,ενδυματολογικα και ψυχικά!
    Γραφεις την Κοζανη στα παλαιότερα των υποδηματων σου,θα σε γραψει και η Ιστορια στις πολιτικες σκουριες,οχι της Χαλκιδικης,αλλα της Κοζανης που δεν εχει ελ ντοράντους,αλλα ανθρωπους περηφανους!!
    Αν ελθεις και κατα μερια στο Βολο στην πατριδα μου,θα σε παμε και βαρκαδα,ως την Αγρια,το εργοστασιο που πουλησε στους αλλους της Ιταλικης ελ ντοραντο,το 1991,0 Κων.Μητσοτακης και σημερα 2021, 30 χρονια μετα ξεπουλας την Δυτικη Μακεδονια!!
    Υστερογραφο
    Φοιτητες δουλευαμε τα καλοκαιρια στο μεγαλυτερο τσιμενταδικο των βαλκανιων,στο ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ,που εδινε ψωμι και ζωη στο Βολιωτες και σε μας τους τοτε φοιτητες,σημερα;σημερα περναμε απο κει και οσμή κουφαριου….οσμη με την αυρα της θαλασσας μαζί!!
    Ευτυχως ο Θεος μας εβαλε διπλα στη θαλασσα και ζουμε απ αυτην!!
    Τελικα μια ειναι η αληθεια” το ερμο το ελληνικο θα αναστηθει,οχι οταν πεσουν δυο Πασχαλιες μαζι που ελεγε και ο Πατροκοσμας,αλλα οταν φυγουν ολοι οι πορφυρογεννητοι μαζι,οταν ξυπνησει ο λαος και θα ψηφίζει οχι κληρονομικώ δικαίω,αλλα ανθρωπίνω δικαίω!!
    Κοζανη κρατα γερά,εχεις ενδοξη Ιστορια,εχεις αξιοπρεπεια,εχεις μια νεα και δυνατη και ελπιδοφορα γενιά,ψηλα το κεφαλι..
    Αντεξες 460 χρονια σκλαβιας,εισαι υποχρεωμενη στην Ιστορια και θα αντεξεις…
    33 χρονια ελευθεριας χωριζουν εσας τους Κοζανιτες( 1912)απο εμας τους Βολιωτες( 1880),δε θα αντεξουμε αλλα δυο χρονια δουλειας;
    Μπορει και πιο λιγο…τα συννεφα ,απειλητικα μαζευονται ,πολιτικη καταιγιδα προμηνυουν…

    1. Η συνδικαλιστες αποτυχανε λογια λογια απο ολους….η κοζανη εσβυσε και ολοι αυτοι μια χαρα η παρτυ τους….

  2. Ήρθε να μας φτωχοποιησει ο προδοτης.. Δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε οι πολίτες μεταξύ μας… Κλείσιμο όλα και όλοι μαζί έξω στους δρόμους .. Μόνο έτσι θα καταλάβει ο δικτάτορας..ολη η Ελλάδα τον βρίζει τον άχρηστο

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.