Την Κοζάνη επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης – Τα βασικά σημεία από την ομιλία τουΤην Κοζάνη επισκέφθηκε την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Παύλος Χρηστίδης, όπου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει εκδήλωση – ομιλία σε γνωστό καφέ της πόλης.

Στη συνάντησή του με φίλους, μέλη και στελέχη του κόμματος, ο κ. Χρηστίδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους εκτίθεται στην κρίση τους ως υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής. «Πρώτον», σημείωσε «η υποψηφιότητά μου έχει στο επίκεντρο το συμφέρον των απλών πολιτών. Δεύτερον, συμμετέχω γιατί πιστεύω στην πολιτική ενότητα βάσει κοινών αξιών και απόψεων και όχι διανομής αξιωμάτων. Τρίτον, διότι η παράταξη πρέπει να διευρυνθεί προς νέα ακροατήρια.»

Υπογράμμισε την άρνησή του να συμβιβαστεί με το «συντηρητικό δίπολο ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, που δεν μπορεί να αλλάξει ταχύτητα στη χώρα». Γιατί αυτό που χρειάζεται περισσότερο η χώρα και οι πολίτες είναι «να πολεμήσουμε τον συμβιβασμό με την ανισότητα και την αδικία. Δεν έχουμε δικαίωμα», τόνισε, «να συμβιβαστούμε με κλειστά συστήματα που παράγουν ανισότητα και παραλογισμό».

Χαρακτήρισε την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό «αρνητές της ευθύνης» στα ζητήματα προστασίας της πραγματικής οικονομίας και των πιο αδύναμων νοικοκυριών από το κύμα ακρίβειας, γιατί «ενδιαφέρονται για τους λίγους και όχι για τους πολλούς». Ενώ υποστήριξε ότι η δεν υπάρχει Αξιωματική Αντιπολίτευση, διότι πολιτεύεται «εγκλωβισμένη σε εμμονές και ιδεοληψίες. Γι’ αυτό μπορούμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Γιατί ο Ελληνικός λαός μπορεί να κρίνει και να συγκρίνει: πότε περνούσε καλύτερα και ποια Κυβέρνηση του είπε την αλήθεια. Γιατί, ναι, το ΠΑΣΟΚ», υποστήριξε, «έχει το σημαντικότερο έργο στη Μεταπολίτευση, ελπιδοφόρο παρόν και λαμπρό μέλλον!».

Σε ό,τι αφορά την βίαιη απολιγνιτοποίηση και το φάσμα της ενεργειακής φτώχειας που απειλή την περιοχή και την χώρα, σημείωσε ότι η πράσινη ανάπτυξη δεν μπορεί να γίνει στις πλάτες των πολλών και υπέρ λίγων μεγάλων εταιρειών και υπενθύμισε την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής που είχε παρουσιάσει από την Κοζάνη η αείμνηστη πρόεδρος Φώφη Γεννηματά που έδινε μερίδιο σε όλους τους πολίτες.

Τέλος, κάλεσε τους φίλους του Κινήματος να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις 5 Δεκεμβρίου ανεξαρτήτως του προσώπου της προτίμησής τους. Να αξιοποιήσουν την εκλογική διαδικασία ως μια ευκαιρία κινητοποίησης, συμμετοχής και συνεισφοράς της παράταξής μας στη μείωση της πολιτικής αποχής «αυτής της νάρκης της δημοκρατίας».

Νομαρχιακή Επιτροπή
Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης
Γραφείο Τύπου

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.