Το ποδόσφαιρο του Τσάβι και οι Εγγλέζες



Επιλογές από το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τις μικρές κατηγορίες Αγγλίας από την συντακτική ομάδα του Betmarket.gr!

H σημαντικότερη είδηση του Σαββατοκύριακου ήταν η απόλυση του Ολε Γκούναρ Σόλσιερ από τη Γιουνάιτεντ. Ο Νορβηγός ήταν ο πρώτος προπονητής της Γιουνάιτεντ που δεν κέρδισε ούτε… μισό τίτλο στα 168 ματς που κάθισε στον πάγκο της. Εστω ένα Community Shield, όπως ο Μόγιες στα 51 παιχνίδια. Η’ ένα Κύπελλο σαν τον Φαν Γκάαλ στα 103. Για να μην μιλήσουμε για τον Μουρίνιο, που φαινομενικά απέτυχε στο Μάντσεστερ, αλλά πρακτικά είναι ο μόνος που έφερε τρεις τίτλους στη μετά Φέργιουσον εποχή, σε μόλις 144 ματς στον πάγκο της ομάδας.

Πρώτο ματς της… ενδιάμεσης εποχής απόψε στη Βιγιαρεάλ. Ενδιάμεση γιατί σύντομα θα έχουμε τη νέα εποχή στο Μάντσεστερ, με ανακοίνωση νέου προπονητή. Σε αυτό το ενδιάμεσο στάδιο, για να μιλήσουμε και στοιχηματικά, θεωρούμε πως τη βολεύει μια χαρά η ισοπαλία. Επαναφέρει την ηρεμία μετά τα τέσσερα γκολ από τη Γουότφορντ και συνεχίζει να κρατά την πρόκριση στα χέρια της, αφού παίζει εντός με τη Γιουνγκ Μπόις στο φινάλε.

Προτού προχωρήσουμε στις επόμενες αναλύσεις, να σημειώσουμε πως μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Κάνουμε σοβαρότερη στάση στο Μπαρσελόνα-Μπενφίκα. Ο Τσάβι θέλει να αλλάξει την Μπάρσα. Να βγάλει ξανά το ταλέντο από τις ακαδημίες, να επαναφέρει το καλό-επιθετικό ποδόσφαιρο. Είδαμε ορισμένα από αυτά τα στοιχεία με την Εσπανιόλ. Καλές κινήσεις στον χώρο, έξυπνες πάσες και υψηλά επίπεδα κατοχής μπάλας. Τα ωραία του Τσάβι όμως δεν γίνεται να εφαρμοστούν αψεγάδιαστα τόσο νωρίς. Η Εσπανιόλ βρήκε τα κενά διαστήματα και έβγαλε πολλές φάσεις. Από τύχε η Μπάρσα κράτησε το μηδέν, τύχη που αν δεν έχει απόψε το 5+ της Μπενφίκα είναι πολύ μεγάλο. Είναι ποιοτική ομάδα οι Πορτογάλοι και αν βρουν πάλι τόσα νεκρά διαστήματα στο ποδόσφαιρο της Μπαρσελόνα σίγουρα θα τα εκμεταλλευτούν.

Πάμε και στα ειδικά στοιχήματα, όπου όπως αναφέραμε περιμένουμε από την Μπαρσελόνα να κάνει παιχνίδι… εποχής Πεπ. Δηλαδή με πολύ ώρα την μπάλα στα πόδια της. Το line για την κατοχή είναι στο 60,5 και θεωρούμε πως μπορεί να το ξεπεράσει.

Από τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος, μας αρέσει το 1.95 (με +0,5 χάντικαπ) της Σάλτσμπουργκ για να κάνει περισσότερες τελικές στην εστία από τη Λιλ. Οι Αυστριακοί έχουν ταχύτητα στην επίθεση και βρίσκουν εύκολα φάσεις. Χαρακτηριστικό πως έχουν περισσότερες τελικές στην εστία και στα τέσσερα ματς του ομίλου μέχρι στιγμής. Η Λιλ παρότι έχει βελτιώσει το παιχνίδι της, συγκριτικά με τις αρχές της σεζόν, δεν κάνει πολλές τελικές.

Στο Μπλάκπουλ-Γουέστ Μπρομ υπάρχει καθαρό λάθος στις αποδόσεις. Η γηπεδούχος είναι από τις καλές ομάδες στην κατηγορία, έχει στρώσει την άμυνά της, μετρά μόλις μία ήττα στα έξι τελευταία και έχει πίσω τον βασικό επιθετικό της (πήρε λεπτά συμμετοχής και το Σάββατο). Η Γουέστ Μπρομ φανερά σε κάμψη, με τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες, διάστημα που σκόραρε μόνο μια φορά.

Στη Λιγκ 2 υπάρχει η Μάνσφιλντ. Ρόστερ είχε από την αρχή της σεζόν αλλά χτυπήθηκε από τραυματισμούς. Με τις επιστροφές άρχισε να ρολάρει και τώρα μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν αντιλέγουμε πως η Σάτον είναι αξιόλογη ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση ένα τόσο δυνατό σύνολο ώστε το διπλό να φτάνει στις 4 μονάδες.

Betmarket επιλογές

Σύστημα 1-2-3

23/11 –21:45 Μπλάκπουλ-Γουέστ Μπρομ  1 (4.50) επί 7,80 μονάδες  στη Bet365 Σε ισχύ Πρώιμη Πληρωμή

23/11 –21:45 Σάτον-Μάνσφιλντ  2 (3.75) επί 9,4 μονάδες στη Bet365 Σε ισχύ Πρώιμη Πληρωμή

23/11 –22:00 Μπαρσελόνα-Μπενφίκα  2 (5.30) επί 6.7 μονάδες στη Stoiximan.gr  Σε ισχύ 2 και Ταμείο

Από 1,5 μονάδες στις δυάδες και 0,5 στην τριάδα στην με αποδόσεις 4.50 – 3.75-5.00

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.