Κοζάνη: Εντάχθηκε η ανάπλαση της πλατείας Λασσάνη και των πέριξ οδών στο Ε.Π. Δυτική Μακεδονία 2014-2020 – Τι αφορά το έργο προϋπολογισμού 2.251.323 ευρώΤην ένταξη του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Λασσάνη και πέριξ οδών» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Μακεδονία 2014-2020, υπέγραψε την Τρίτη 23/11/2021, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης.

Το έργο αφορά την ολική ανάπλαση της περιοχής της πλατείας Λασσάνη, σε συνδυασμό με την αναμόρφωση των οδικών αξόνων που την περιβάλλουν και των πέριξ οδών (Ερμού, Κ. Παλαμά, Αρχελάου, Ιερολοχιτών, Πολυζούλη, και Αθηνάς).

Περιλαμβάνει πλακοστρώσεις, φυτεύσεις πράσινου, ανάδειξη του σπιτιού Λασσάνη, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και δυνατότητα πρόσβασης σε Άτομα με κινητικά προβλήματα σε όσο το δυνατόν περισσότερους χώρους.

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη ανέρχεται σε 2.251.323,65 ευρώ, με δικαιούχο φορέα τον Δήμο Κοζάνης.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενισχύει την υλοποίηση έργων υποδομής, επιδιώκοντας τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των Δυτικομακεδόνων.

2 σχόλια στο άρθρο “Κοζάνη: Εντάχθηκε η ανάπλαση της πλατείας Λασσάνη και των πέριξ οδών στο Ε.Π. Δυτική Μακεδονία 2014-2020 – Τι αφορά το έργο προϋπολογισμού 2.251.323 ευρώ

  1. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΤΑΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ,ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.
    ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΥΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
    ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.