Νέες σημαντικές διακρίσεις και μετάλλια για τους αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης



Με έντεκα αθλητές έλαβε μέρος ο Σύλλογός μας στο προκριματικό πρωτάθλημα που διοργάνωσε με επιτυχία η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης στις 20 και 21 Νοεμβρίου 2021 με την συμμετοχή να αγγίζει τους επτακόσιους αθλητές από συλλόγους που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης.

Δέκα μετάλλια ήταν ο συνολικός απολογισμός για τους αθλητές του συλλόγου μας που μετά από πολύ καιρό αγωνιστικής αποχής , λόγο Κορονοϊού επανήλθαν υποσχόμενοι ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη.

Οι αθλητές που κατέκτησαν τα μετάλλια είναι οι εξής :

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ .
1) Χρήστος Γεροντίδης του Στέφανου κατηγορία – 48 kg εφήβων 2005
2) Πέτρος Δόκος του Δημητρίου κατηγορία – 49 kg παίδων 2007
3) Στέλιος Κωστογλίδης του Γεωργίου κατηγορία – 33 kg παμπαίδων 2011

ΑΡΓΥΡΆ ΜΕΤΆΛΛΙΑ :
4) Κωνσταντίνα Αλμασίδου του Χρήστου κατηγορία – 37 kg παγκορασίδων 2011
5) Παναγιώτης Σακελάρης του Βασίλη κατηγορία – 37 kg παίδων 2008
6) Γεωργία Τζέλλου Σαββίδου του Μανώλη κατηγορία – 44 kg κορασίδων 2007
7 ) Μελίνα Δήμητρα Φίσκα του Ανδρέα κατηγορία – 41 kg κορασίδων 2008

ΧΆΛΚΙΝΑ ΜΕΤΆΛΛΙΑ :
8) Χρυσούλα Σταυριάνα Αλμασίδου του Χρήστου κατηγορία -51 κορασίδων 2008
9) Ανδριάνα – Ραφαέλα Ζήση του Στέλιου κατηγορία – 44 kg νεανίδων 2006
10 ) Ιωάννης Τζέλλος Σαββίδης του Μανώλη κατηγορία – 63 kg εφήβων 2006

όσοι από τους αθλητές της διοργάνωσης κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια των κατηγοριών τους θα ανήκουν για το έτος 2022 στο κλιμάκιο της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος και θα ακολουθήσουν τον αγωνιστικό και προπονητικό σχεδιασμό της Ένωσης.

Πλησιάζοντας το τέλος του έτους οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις συνεχίζονται εντός και εκτός της χώρας μας, με την συμμετοχή του Αργυρού παγκόσμιου πρωταθλητή ανδρών, Απόστολου Τεληκωστόγλου το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Βιέννη, στο G1 της Αυστρίας όπου θα επιδιώξει να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στο παγκόσμιο και Ολυμπιακό ρανκινκ από σήμερα που βρίσκεται στο νούμερο οκτώ και δεκατρία ανάλογα . Επίσης η αγωνιστική μας ομάδα θα συμμετάσχει στο πρώτο Πανελλήνιο Κύπελλο στην μνήμη του πρώην προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό κυρίου Θωμαΐδη που θα διεξαχθεί στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις αρχές Δεκεμβρίου και στο πανελλήνιο Κύπελλο του Πολυγύρου 17 με 19 Δεκεμβρίου 2021, για να κλείσει με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του έτους 2021.

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει, τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκρισή τους, τον προπονητή Αλμασίδη Χρήστο που καθοδήγησε τους αθλητές στην διοργάνωση καθώς και την κυρία Κουτρότσιου Αναστασία – Διεθνή διαιτητή και υπεύθυνη διαιτησίας Βορείου Ελλάδος και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρωταθλητή Ευρώπης φυσιοθεραπευτή και προπονητή του Ταεκβοντό Στέλιο Μεχτερίδη για την βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα.


Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των αθλητών του Συλλόγου μας , Απόστολου Τεληκωστόγλου του Κωνσταντίνου και Κωνσταντίνου Σολακίδη του Χρήστου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών /γυναικών που διεξήχθη στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό.

Δύο Μετάλλια ήταν ο απολογισμός της ημέρας, βρίσκοντας στο τέλος της διοργάνωσης τον Αποστόλη Τεληκωστόγλου να κατακτά για ακόμη μια φορά το Χρυσό μετάλλιο στην ολυμπιακή κατηγορία των – 80 kg έπειτα από τέσσερις αγώνες.

Και τον Κωνσταντίνο Σολακίδη στην κατηγορία των – 54 kg να κατακτά ύστερα από τρεις αγώνες, το πρώτο του μετάλλιο σε κατηγορία ανδρών με το χάλκινο χρώμα και το τρίτο πανελλήνιο μετάλλιο, μέσα στο έτος 2021 καθώς και την Πέμπτη πανευρωπαϊκή θέση εφήβων πριν από μια εβδομάδα, ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας στην Βοσνία.

Το Δ.Σ και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκρισή τους και τους εύχονται ανάλογες και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.