Εξιχνιάστηκε μία ακόμη κλοπή που τελέστηκε από τους 2 ανήλικους που συνελήφθησαν προ τριημέρου στην Πτολεμαΐδα



Συνεχιζόμενων των ερευνών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, σχετικά με τη δράση των δύο ανήλικων ημεδαπών που είχαν συλληφθεί την 19-11-2021 στην Πτολεμαΐδα, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας και απόπειρα κλοπής, εξιχνιάστηκε ακόμη μία περίπτωση κλοπής από την πόλη της Πτολεμαΐδας.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι ημεδαποί τις πρωινές ώρες της 19-11-2021 χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, θραύση ομφαλού κλειδαριάς θύρας εισόδου διαμερισμάτων, προέβησαν σε μία ακόμη διάρρηξη και κλοπή διαμερίσματος, από το οποίο αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα, συνολικής χρηματικής αξίας 1.660 ευρώ, μέρος των οποίων είχε βρεθεί στην κατοχή των ανήλικων και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό τους.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.