Σύνδεσμος φιλάθλων Κοζάνης «Λιοντάρια»: «Κατάπτυστη η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΠ Κοζάνης – Έχει ο καιρός… γυρίσματα»



Άκρως απαξιωτική εως επιθετική με φράσεις που αντίκειται στο φίλαθλο πνεύμα ανακοίνωση ΜΙΣΟΥΣ εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου λέει ότι μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο και αυτήν ήταν η δικιά τους, ενώ στο τέλος αναφέρει ότι η ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης έπαιζε με την προτελευταία ομάδα της βαθμολογίας και αισθάνεται άτυχη που έχασε δύο βαθμούς.

Επειδή η ανακοίνωση θίγει γενικά τον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης, ειδικά όσους παρευρέθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, καλούμαστε να πάρουμε θέση και να τοποθετηθούμε δημόσια προκειμένου να μην γίνει το άσπρο μαύρο, αν και δεν είναι τα χρώματα της ομάδας μας!

Ο κόσμος της Κοζάνης που έδωσε το παρόν στο γήπεδο και παρακολούθησε τον αγώνα, δίχως να προκαλέσει με την συμπεριφορά του, αλλά αντίθετα έδωσε δείγματα γραφής και φίλαθλης κουλτούρας, αγνοώντας τις προκλήσεις, που από ότι φαίνεται είχαν τεχνηέντως καλλιεργηθεί και από την ίδια την διοίκηση της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, διαβάζοντας και την σημερινή “κατάπτυστη” επίσημη ανακοίνωση της.

Να θυμίσουμε μόνο ένα γεγονός και τίποτα άλλο κατά την διάρκεια του χθεσινού αγώνα, το χειροκρότημα της κερκίδας των φιλάθλων της Κοζάνης την στιγμή που οι παίκτες της ομάδας μας ΦΣ Κοζάνη, κουβαλούσαν στα χέρια τους τον τραυματισμένο παίκτη της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Χαλάτση μεταφέροντας τον στον πάγκο της ομάδας, αφού κανείς δεν είχε συγκινηθεί για την μεταφορά του, ενώ τήρησαν ευλαβικά το fair play σε κάθε φάση του αγώνα.

Ο φίλαθλος κόσμος της Κοζάνης έδωσε το παρόν σε έναν αγώνα και ευτυχώς για εσας δείξατε ότι έχετε κόσμο, μιας και συνηθίσατε να παίζεται μπροστά σε 50-100 άτομα, παρόλο που εξαπατήσατε τον κόσμο, αλλάζοντας την τιμή εισόδου στο γήπεδο την τελευταία στιγμή σε 10 ευρώ αν και ανακοινώσατε ότι το εισιτήριο στους εντός έδρας αγώνες είναι 5 ευρώ. Αλλά αυτοί είστε…….

Χάρη σας κάναμε που ήρθαμε……αλλά το κάναμε για να δείτε πως είναι να έχει κόσμο πραγματικά το γήπεδο της Κοζάνης.

Όλοι οι υγιείς φίλαθλοι γνωρίζουν ότι η μόνη μεγάλη ομάδα της πόλης είναι η ΚΟΖΑΝΗ και ποτέ δεν μπήκαμε στην διαδικασία να χλευάσουμε την πόλη μας! Αν υπάρχει μια ομάδα που ενώνει από τα Μπουτζάκια και τον Τσιαρτσιαμπά μέχρι τα Καραγιάννια και το Βοϊο αυτή είναι η ΚΟΖΑΝΗ.

Δεν θα μπούμε κύριοι της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, να συγκριθούμε μαζί σας, αλλά με το σημερινό κατάπτυστο Δελτίο Τύπου ξεπεράσατε κάθε όριο.

Ο γενιτσαρισμός σε όλο του το μεγαλείο!

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΖΑΝΗ, εδώ είμαστε ΚΟΖΑΝΗ, οτιδήποτε άλλο σεβαστό απόλυτα, αλλά όλοι εδώ είναι πρώτα ΚΟΖΑΝΗ!

Εμείς νιώθουμε φίλαθλοι και το εννοούμε με πράξεις και όχι με λόγια.

Εάν εσείς θέλατε να υποστηρίξετε πραγματικά την πόλη που σας φιλοξενεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της, δεν θα ξερνούσατε εμετό κατά της ομάδας της πόλης προσβάλοντας την ομάδα και τους φιλάθλους της.!

Ας χαρείτε όσο είναι καιρός, πρωτάθλημα είναι και έχει γυρίσματα….η ομάδα της Κοζάνης δεν πρόκειται να χαθεί ούτε να αλλάξει ονόματα για να κοροϊδέψει η να εξαπατήσει τους φιλάθλους ότι είναι κάποια άλλη ομάδα…….όπως κάνετε εσείς!!!

Με την στήριξη των φιλάθλων της πόλης και όλης της περιοχής, η ομάδα θα βρει τον δρόμο της χωρίς να υποτιμά οποιονδήποτε άλλον!!!!!

Κλείνοντας

Θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι ΤΩΡΑ καταλάβαμε τι εννοείται με το σύνθημα σας …. «Για ένα αλλιώτικο ποδόσφαιρο», το αλλιώτικο και διαφορετικό για εσάς είναι οι νοοτροπίες 50 χρόνια πριν, την πόλωση, την προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στην πόλη και τους υγιείς φιλάθλους της…..
Ανακοινώσεις όπως η τελευταία ξεκάθαρα φανερώνει ότι η Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης πάσχει από οπαδισμό, ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την κρίση ταυτότητας της ομάδας.

Είστε για λύπηση……….

Την επόμενη φορά ας κοιτάξετε στον καθρέφτη πριν μιλήσετε!!!!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ «ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ»

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σύνδεσμος φιλάθλων Κοζάνης «Λιοντάρια»: «Κατάπτυστη η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΠ Κοζάνης – Έχει ο καιρός… γυρίσματα»

  1. Εγώ είδα έναν κακό αγώνα,όχι όμως αντιαθλητικό,με εξαίρεση κανά δυό σκληρά φάουλ εκατέρωθεν.Ο κόσμος στην κερκίδα υπέροχος,χωρίς βρισιές,φανατισμό και εντάσεις.Γενικά ένα πάρα πολύ ωραίο αθλητικό απόγευμα.που θα ήταν ακόμα καλύτερο αν γίνονταν και ωραίο παιχνίδιΤα υπόλοιπα….νάχαμε να λέγαμε.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.