Συλλυπητήριο της ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ για το θάνατο του Νίκου Γαλάνη, μέλους της ΚΟΒ Αιανής



Η ΤΕ Κοζάνης του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Αιανής με θλίψη αποχαιρετά το σ. Νίκο Γαλάνη, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή την Παρασκευή 19 Νοέμβρη, σε ηλικία 71 χρονών.

Ο σ. Νίκος οργανώθηκε το 1985 και ήταν μέλος της ΚΟΒ Αιανής. Εργάστηκε σκληρά ως γεωτρυπανιστής στο ΙΓΜΕ Κοζάνης. Έδρασε μέσα από το σωματείο εργαζομένων στο ΙΓΜΕ, υπερασπιζόμενος σταθερά τα συμφέροντα των εργαζομένων, κόντρα στην πολιτική της ΕΕ και των κυβερνήσεων, που προωθούσαν και την ιδιωτικοποίηση του ΙΓΜΕ, κερδίζοντας το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων του.

Με την συνταξιοδότησή του έγινε μέλος του σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης μέσα από το οποίο συνέχισε τη δράση του.

Κατά την κρίση του 1991 έμεινε σταθερός στο κόμμα και συνέβαλλε με τις δυνάμεις του στην ανασυγκρότησή του μεσα από την ΚΟΒ Αιανής, στην οποία τα τελευταία χρόνια ήταν Γραμματέας.

Η κηδεία θα τελεστεί το Σάββατο 20 Νοέμβρη στις 2 μμ στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Αιανής.

Η ΤΕ Κοζάνης και η ΚΟΒ Αιανής εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στη σύζυγό του Στέλλα, στα παιδιά και στα εγγόνια του, τα οποία υπεραγαπούσε και ήταν περήφανος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.