Το ΕΒΕ Κοζάνης για τον θάνατο του καταξιωμένου επιχειρηματία Λεωνίδα Παπαγεωργίου



Με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Κοζάνης πληροφορήθηκε, τις προηγούμενες ημέρες το θάνατο του καταξιωμένου επιχειρηματία Λεωνίδα Παπαγεωργίου, που με αφετηρία τη γενέτειρα Σιάτιστα διακρίθηκε για την διεθνή επιχειρηματική του δραστηριότητα στο χώρο κυρίως της γουνοποιίας αλλά και για την αξιοσύνη του, την εργατικότητά του, το ήθος και την αξιοπρέπειά του, την κοινωνική του ευαισθησία, την αγάπη για την πατρίδα και τον συνάνθρωπο .

Η επιχειρηματική του πορεία και εθνική προσφορά, το έργο και οι ευεργεσίες του στη χώρα και στον τόπο του, τον καθιστούν υπόδειγμα εμπνευσμένου επιχειρηματία για το επιμελητήριό μας και τους ανθρώπους του και έτσι θα μείνει για πάντα στη μνήμη όλων μας.

Σήμερα, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του , στο « Ίδρυμα Παπαγεωργίου» που δημιούργησε μαζί με του άξιους επίσης αδερφούς του, στο Δήμαρχο Βοίου της γενέτειράς του Σιάτιστας και σε όλους τους συντοπίτες του για την μεγάλη απώλεια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και η Μνήμη του Αιώνια .

Η Διοίκηση και ο Πρόεδρος
του Επιμελητηρίου
Μητλιάγκας Ιωάννης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.