Ειδική συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στην Πτολεμαΐδα με θέμα την απολιγνιτοποίηση έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Εορδαίας



Κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, η οποία στάλθηκε προ 4 ημερών με επιστολή (δείτε εδώ), η Εκτελεστική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση ειδικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της, με μοναδικό θέμα την ενεργειακή μετάβαση της χώρας, η οποία θα λάβει χώρα στην Πτολεμαΐδα, εντός του Γενάρη του 2022.

Πιο συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Πλακεντάς με επιστολή του προς την ΚΕΔΕ στις 15 Νοεμβρίου του 2021, αιτήθηκε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της με μοναδικό θέμα την μεταλιγνιτική περίοδο, η οποία να πραγματοποιούνταν στην Πτολεμαΐδα, σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και το Δίκτυο Ενεργειακών Δήμων.

Επίσης με το ίδιο αίτημα ο Δήμαρχος Εορδαίας πρότεινε την κλήση και του Προεδρείου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ προκειμένου να δημοσιοποιηθούν και οι θέσεις της Ομοσπονδίας των εργαζομένων της Επιχείρησης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.