Το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ σχετικά με το επίδομα θέρμανσης για την τηλεθέρμανση



Η ένταξη της τηλεθέρμανσης στην παροχή του επιδόματος θέρμανσης αποτελεί μια δικαίωση για την Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης και τους εργαζόμενους της που ήταν απ’ τους πρώτους που έθεσαν το δίκαιο και λογικό αυτό αίτημα, επαναφέροντας το με κάθε ευκαιρία, με πιο πρόσφατη την επιστολή τους προς τον αρμόδιο Υπουργό, τους βουλευτές, τους αυτοδιοικητικούς και τους εκπροσώπους όλων των φορέων του τόπου μας.

Γι’ αυτό ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν και βοήθησαν στο να φτάσουμε στην θεσμοθέτηση του.

Επειδή όμως, όπως είναι λογικό και επόμενο, σε κάθε τι καινούργιο μπορεί να υπάρξουν αδυναμίες ή παραλείψεις, μόλις διαπιστώσαμε κάτι τέτοιο επιλέξαμε αντί να βγούμε και να πανηγυρίζουμε, να τις επισημάνουμε, να προτείνουμε τον τρόπο με τον οποίο εκτιμούμε πως θα μπορούσαν να λυθούν και να τις θέσουμε άμεσα υπόψη των αρμοδίων, έτσι ώστε να αποφευχθεί η όποια πιθανή ταλαιπωρία των καταναλωτών.

Η ένταξη της τηλεθέρμανσης στην παροχή του επιδόματος θέρμανσης είναι μια σημαντική κατάκτηση και δεν θα πρέπει να μειωθεί ούτε στο ελάχιστο η αξία της και η αποτελεσματικότητα της.

Το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.