TEBA Δήμου Κοζάνης: Διανεμήθηκαν τρόφιμα στους ωφελούμενους του προγράμματος



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων από το πρόγραμμα “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους (ΤΕΒΑ)”, σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου Κοζάνης.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο (Λευκόβρυση) στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2021, ημέρες Δευτέρα και Τρίτη. Στη διαδικασία συνέδραμαν οι εργαζόμενοι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης, με αποτέλεσμα την επιτυχημένη έκβασή της χωρίς προβλήματα για τους δικαιούχους.

Λόγω της υφιστάμενης κατάστασης και της πανδημίας Covid-19, οι ωφελούμενοι ενημερώθηκαν και προσέγγισαν το σταθερό σημείο διανομής (Κλειστό Γυμναστήριο) αποκλειστικά με όχημα ακολουθώντας τους διαμορφωμένους διαδρόμους εισόδου και εξόδου στο περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου. Με τη μεθοδολογία αυτή περιορίστηκε στο ελάχιστο η επαφή των ωφελούμενων με τους υπαλλήλους του Δήμου κατά τη ταυτοποίηση και με τους υπαλλήλους της αναδόχου εταιρίας κατά την παραλαβή των τροφίμων.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας του Δήμου Κοζάνης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά την Δημοτική Αστυνομία για τον συντονισμό των δικαιούχων, τον Οργανισμό Αθλητικού Πολιτισμού και Νεολαίας για την παραχώρηση του χώρου καθώς και την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Κοζάνης για την τήρηση της καθαριότητας καθώς και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Από το σύνολο των 746 ωφελούμενων εξυπηρετήθηκαν οι 544 ,ενώ οι ποσότητες των προϊόντων που περίσσεψαν διατέθηκαν στο Συσσίτιο του Δήμου Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.