Ψωρίαση: Οι επιπτώσεις στην ψυχολογία και τρόποι αντιμετώπισης



Σύγχρονες έρευνες δείχνουν πως η ψωρίαση δεν επηρεάζει μόνο το δέρμα, αλλά και την ψυχολογία των ανθρώπων. Η συναισθηματική και κοινωνική ζωή ενός ανθρώπου φαίνεται πως κλονίζονται λόγω της δερματικής αυτής πάθησης.

Για του λόγου το αληθές η κατάθλιψη, το άγχος, και οι αρνητικές σκέψεις σχετίζονται με τους διάφορους τύπους ψωρίασης και μάλιστα επιβεβαιωμένα. Ωστόσο, πολύ λανθασμένα, δε δίνεται η απαραίτητη σημασία στην επίδραση της ψωρίασης στον ψυχικό κόσμο των ασθενών.

Στο Thinkpharmacy θα βρείτε σκευάσματα για να ανακουφίσετε τα συμπτώματα της ψωρίασης, με υψηλή αποτελεσματικότητα και φερεγγυότητα.

Μια νόσος του δέρματος όπως είναι η ψωρίαση επιβαρύνει σημαντικά την ψυχολογία του ατόμου, και έτσι είναι εύκολο να εκδηλώσει κανείς ψυχολογικές διαταραχές. Για την ακρίβεια άνθρωποι που ταλαιπωρούνται από την ψωρίαση αντιμετωπίζουν τα εξής:

  • Ψυχική δυσφορία
  • Αγχώδη διαταραχή
  • Καταθλιπτικά επεισόδια ή κατάθλιψη
  • Χρόνιο άγχος

Παράλληλα, τα άτομα με ψωρίαση τείνουν να απομονώνονται και η μοναξιά που βιώνουν χειροτερεύουν τα παραπάνω, αλλά και την ποιότητα του ύπνου. Οι πάσχοντες από ψωρίαση πρέπει να είναι σε θέση να έχουν υγιείς συναισθηματικούς και κοινωνικούς δεσμούς, και για αυτό πολλές φορές κρίνεται απαραίτητη η βοήθεια ειδικού ψυχικής υγείας. Ωστόσο, τα σκευάσματα που κυκλοφορούν στο εμπόριο για την ανακούφιση των συμπτωμάτων φαίνεται να παίζουν μεγάλο ρόλο στη βελτίωση της ψυχολογίας των ατόμων με ψωρίαση. 

Frezyderm PS.T. Cleanser

Βρείτε στο Think Pharmacy το προϊόν της Frezyderm για τον αποτελεσματικό καθαρισμό προσώπου αλλά και σώματος, ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που πάσχουν από ψωρίαση. Απομακρύνει με ευκολία τα κερατινοκύτταρα και τις φολίδες από το δέρμα χωρίς να μυρίζει ή να λεκιάζει. Είναι κατάλληλο για ψωριασικό δέρμα, ή για ερυθρό, λεπτό, ή ευαίσθητο με φολίδες. Ανακουφίζει από τον ερεθισμό, τον κνησμό, αλλά και τις διάφορες φλεγμονές του δέρματος. Περιέχει salix alba, ιχθυόλη, α-Υδροξέα φυσικής προέλευσης, εκχύλισμα βρώμης και ήπια καθαριστικά. Μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα θεραπευτικά σχήματα.

Ducray Kertyol P.S.O Baume Hydratant

Η συμπληρωματική φροντίδα για τη σωστή ενυδάτωση επιδερμίδων με ξηρότητα γίνεται εύκολα και αποτελεσματικά με το θαυματουργό αυτό προϊόν. Διατηρεί το βέλτιστο επίπεδο ενυδάτωσης και έτσι το δέρμα βελτιώνεται συνεχώς. Ανακουφίζει από τον κνησμό και μειώνει την ερυθρότητα με τη βοήθεια των συστατικών Celastrol και Polidocanol. Είναι ένα εξαιρετικό σκεύασμα που δίνεται ως συμπληρωματικό για θεραπείες κατά της ψωρίασης. Φυσικά, δε λεκιάζει, ούτε κολλάει.

Solgar Milk Thistle Herb/Seed – Συμπλήρωμα διατροφής Με Αντιφλεγμονώδεις Δράση

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι πολύ βοηθητικά για τη σωστή θωράκιση κάθε οργανισμού απέναντι σε παθήσεις. Το συγκεκριμένο σκεύασμα προσφέρει ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αποτοξινωτικές ιδιότητες που βοηθούν σημαντικά σε περιπτώσεις ψωρίασης και όχι μόνο. Καθώς περιέχει ολικά φλαβονοειδή αλλά και συμβάλλει στην αναγέννηση των κυττάρων θεωρείται ευεργετικό σε άτομα που πάσχουν από ψωρίαση.

Μην αφήνετε την ψωρίαση να σας καταβάλλει! Βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα στο Think Pharmacy και απολαύστε τη ζωή σας κανονικά, χωρίς να βάζετε σε κίνδυνο την ψυχική σας υγεία.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.