Δήμος Γρεβενών: Ξεχώρισε το Γρεβενιώτικο Μανιτάρι στην έκθεση «Philoxenia» της Θεσσαλονίκης



Τις καλύτερες εντυπώσεις σε εμπορικούς επισκέπτες και κοινό άφησε το Γρεβενιώτικο Μανιτάρι κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia» που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 12 με 14 Νοεμβρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, επιχειρήσεις των Γρεβενών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της γαστρονομίας και ειδικότερα στην παρασκευή μιας μεγάλης και μοναδικής ποικιλίας ξεχωριστών μανιταροπροϊόντων, εκπροσωπήθηκαν μέσα από το σταντ του Δήμου Γρεβενών, το οποίο φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στην προβολή τουριστικών προορισμών των ορεινών Γρεβενών όπως είναι παραδοσιακοί οικισμοί, θεματικά μουσεία, πέτρινα γεφύρια, εκκλησίες και μοναστήρια, πλαισιωμένα από ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο με βουνά, δάση, ποτάμια και λίμνες όπου η πεζοπορία, το ράφτινγκ και η χιονοδρομία έχουν τον πρώτο λόγο.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν η παρουσίαση των Γρεβενών ως ένας ιδανικός τόπος εναλλακτικού τουρισμού για όλο τον χρόνο και για κάθε ηλικία, βάζοντας σε πρώτο πλάνο τον πολιτισμό, τη φύση και τη γαστρονομία καθώς αποτελούν τα κύρια συγκριτικά πλεονεκτήματα της πανέμορφης περιοχής μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.