Στη Δυτική Μακεδονία την ερχόμενη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης



Σε εξέλιξη είναι το 1ο Αναπτυξιακό fοrum που διεξάγεται στην Κοζάνη. Στόχος του forum με τιτλο “Η Δυτική Μακεδονία Αλλάζει” είναι η εθνικοποίηση του θέματος της απολιγνιτοποίησης και της Δίκαιης Μεταβασης.

Όπως ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να επισκεφθεί την περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Φόρουμ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και διεξάγεται στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού στην Κοζάνη. Συμμετέχουν ο Υφυπουργός Υποδομών- Μεταφορών, Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Συντονιστής του ΣΔΑΜ, Κωστής Μουσουρούλης καθώς και οι Πρόεδροι της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και της ΓΣΕΒΕΕ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και Γιώργος Καβαθάς αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση βρίσκεται και αντιπροσωπεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Από το ertnews.gr

11 σχόλια στο άρθρο “Στη Δυτική Μακεδονία την ερχόμενη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

  1. Ο ΥΠΕΡΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΦΤΟΧΟΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ,ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ,ΦΥΚΙΑ,ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ.

  2. Κωμωδια η δραμα;

    - Edit

    Απαντήστε

    και ενα τεραστιο πανο που θα γραφει” Δυσ-λογημένος ο ερχομενος εν ονοματι της δίκαιης μεταβασης στον ολικό αφανισμό της Δυτικης Μακεδονιας απο τον οικονομικο και κοινωνικο χαρτη της χωρας”
    Γερμανια και Κινα αποφασισαν για 50 χρονια ακομη καυση του λιγνιτη,αλλα εμεις ομως με τα εργοστασια μας μολυνουμε το παγκοσμιο περιβαλλον!
    Μηπως ετοιμαζεται απο την πλατεια της Κοζανης να ξεκινησει την επανασταση για τη σωτηρια του πλανητη;
    Τελικα για γελια η επισκεψη η για κλαματα;
    Για Αριστοφανη η Σοφοκλη;
    Ευ-λογημένος η δυσ-λογημένος;
    Κινα πληθυσμος:1.411.778.724.( απογραφη του 2020)
    Γερμανια πληθυσμος: 83.129.285.(απογραφη 2011)

  3. Και όμως ήλθε( στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Ο θερμοκηπιογέννητος- άνθρωπος,ερχεται στην Κοζανη να λυγίσει τα ψηλα,αγερωχα και περηφανα πλατάνια- ανθρωπους της Δυτικης Μακεδονιας……δοξαστε τον…..φυλαξτε για την επομενη εβδομαδα ενα δυνατο χειροκρότημα σε ενδειξη ανταποδοσης του καλου που προσφερει στον τοπο ολης της Δυτικης Μακεδονιας….
    Σαν να ήλθε σημερα…σαν να περασε η εβδομαδα…καλη επιστροφη στην Αθηνα….ουφ!!!γρηγορα που περναει ο χρονος…
    Ηδη βλεπω τις φωτογραφιες με τα ψευτικα ενσταντανέ,χαμογελα που φοριούνται σε αναλογες επισκεψεις και ενα καλαθακι, ομορφα πλεγμένο ,με τοπικα – παραδοσιακα προιόντα…..εξαλλου φημίζονται οι Κοζανίτες για τη φιλοξενία τους…
    Παντως στην επόμενη επισκεψη του…..βλεπω το καλαθακι με ξεθωριασμενο χρωμα,αλλα χωρις….χωρις τοπικα προιόντα….
    Και περνουν τα χρόνια με τα ιδια και τα ιδια,τα ιδια θα,τις ιδιες υποσχεσεις….μην ξεχαστειτε ..του χρονου γιορταζουμε τα 201 χρονια απο την εκρηξη της Ελληνικης Επαναστασεως….αλλος ενας χρονος του χρονου,τα ιδια και τα ιδια….και στα 400 χρονια;ουτε το ξεθωριασμενο καλαθακι,το ομορφοπλεγμενο….σε κάποιο κλαδί Πλατάνου….

  4. Στη (νέο)δημοκρατική Ελλάδα τα σύννεφα της αλαζονείας, της περιφρόνησης, της απαξίωσης και του συγκεκαλυμένου διωγμού δεν μπορεί πλέον να τα κρύψει ο πρωθυπουργός των εμβολιασμένων.

  5. Σιγουρα θα επισκεφθει τις αχρηστες ανεμογεννητριες και αχρηστα φωτοβολταικα και οχι τα σχολεια που βραζουν απο τον κορωνοιο…
    Τα αψυχα μηχανηματα ειναι οι φιλοι του( η αδελφη του ειναι αποκλειστικη αντιπροσωπος αυτων στην Ελλαδα) τα σχολεια,οι μαθητες κι οι δασκαλοι ειναι οι εχθροι του!!!

  6. Στα ματια του νυχτωνει(στελιος)

    - Edit

    Απαντήστε

    Επι μητσοτακη αν δεν υπηρχαν οι ανεμβολιαστοι,θα τους ειχαν εφευρει για να ξεσπουν πανω τα πολιτικα τους λαθη,πολιτικα τους παθη με περιτυλιγμα τις σκληρες υποχρεωτικοτητες που διαιωνιζουν την ανικανοτητα τους,την αναλγησια τους και την ελλειψη ενσυναισθησης μιας και υπηρετουν συμφεροντα των ξενων και οχι των ελληνων και της πατριδας μας!!
    Και οσο για την επισκεψη του Αρχιανεμελου θα πω τουτο!!
    Προκληθηκε απο δημοσιογραφο ο Υφυπουργος Αναπτυξης να μιλησει για την περιβοητη δικαιη αναπτυξιακη μεταβαση και τι απαντησε;
    …και εμεις ως κυβερνηση και η ευρωπη,ακουσον- ακουσον ,και η ευρωπη σχεδιαζουμε την αναπτυξη με επενδυσεις του εξωτερικου και επενδυσεις ελληνων επενδυτων,εχουμε σχεδιασει την αναπτυξη,μελετησαμε για την εκπονηση σχεδιων,εχουμε ετοιμες τις επιτροπες αναπτυξης,εγινε τεραστιο εργο στο μερος των σχεδιασμων.και.και.και…αρες- μαρες…..
    Και η δημοσιογραφος εν πλήρει αγανακτησει,ξαναρωτησε: μηπως πρεπει να περασουμε απο τα λογια στα εργα;και ο υπουργος;την ιδια απαντηση: εχουμε σχεδια,εχουμε μελετες….
    Οταν επιστρεψει ο μητσοτακης στην αθηνα,πανε τα σχεδια,πανε οι μελετες,πανε τα πρασινα αλογα,παει και η Κοζανη ….θα κοιμαται “μεσ’ το χιονι..”
    Τελικα δεν ξεσπουν μονο στους ανεμβολισστους,αλλα και την πανδημια θεωρουν φίλιο συμμαχο τους,γιατι;
    Γιατι τιποτα δε θα γινει στη Δυτικη Μακεδονια στο τελος,τιποτα!
    Γιατι; Γιατι ολα θα τα ριξουν στην π α ν δ η μ ι α !!
    ” τι γυρευες της Κοζανης το βουνο
    Μονακριβε νησιώτη,πορφυρογεννητε…” που λεει και το περιφημο άσμα..
    κ.πρωθυπουργε στα ματια σου ….νυχτωνει στη Δυτικη Μακεδονια….

  7. Την ημερα του ερχομου του θα επρεπε να κλεισουν τα παντα στην πολη!!
    Ολα κλειστα,επτασφραγιστα!
    Ουτε τα περιστερια και οι γεροντες να μην
    τον υποδεχτουν στην πλατεια!
    Εκεινη την ημερα να γινει αυτο που κανουν οι αεροποροι με τον προσομειωτη πτησεως,μια προσομείωση της,μετα 50 χρονια,απονεκρωμενης περιοχης!!
    Και την απεραντη μοναξια να διαταρασσει ο ηχος του καμπαναριου,εκφωνωντας με τους ηχους του , τον πανηγυρικο του ερχομου του!!
    Κανεις στο” πανηγυρι” του μνημοσυνου της Κοζανης!!
    Μα τι λεω;
    Μηπως την ημερα που θα ελθει ,βουλιάξει οντως η πλατεια απο τους δηθεν αγανακτισμενους και χρεωκοπημενους,αλλα ψηφιζουν παραδοσιακα…Νεα Δημοκρατια;
    Τι ειχες Γιάννη,τι ειχα παντα!!
    Σημερα ολα κλειστα,την ημερα που θα ελθει,σαν σταφυλια ο κοσμος στα καφε της κοζανης,σαν ημερα του καρναβαλιου!!
    Ολοι στην πλατεια να δουν απο κοντα τον περιοδευοντα θιασο,τα μπουλουκια των αθηνων και τα μπουλουκια των χειροκροτητων της Κοζανης!!
    Μαλλον ολοι θα βρισκομαστε στην πλατεια,εκτος απο τα περιστερια..
    ” ουτε τα περιστερια ,οι γέροντες;

  8. ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΛΑΤΕ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΑΛΙΜΟΝΟ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.