Ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Κοζάνης στηρίζει την αυριανή Πανελλαδική κινητοποίηση του κλάδου της εστίασης



Ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης στηρίζει την αυριανή Πανελλαδική απεργία του κλάδου της Εστίασης, στην οποία συμμετέχει και το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Καφέ και Καφέ-ζαχαροπλαστείων Κοζάνης «Ο Ερμής».

Είμαστε πάντα μαζί με το τοπικό Σωματείο στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους. Είμαστε μαζί τους στη διεκδίκηση των αιτημάτων και σε κάθε ενέργεια που κρίνεται απαραίτητη για να συνεχίσει η αγορά να λειτουργεί στο σύνολό της όσο πιο ομαλά γίνεται χωρίς να κλείσει καμία άλλη επιχείρηση, χωρίς να χαθεί καμία άλλη θέση εργασίας.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης


Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών – Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης με το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της, κατανοώντας πλήρως τα αδιέξοδα και τον μαρασμό του κλάδου της εστίασης, στηρίζουν την αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος
Ζαρκάδας Νικόλαος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.