Π. Βρυζίδου: 3.400 θέσεις εργασίας στη Δυτική Μακεδονία το επόμενο διήμερο



3.400 θέσεις εργασίας στη Δυτική Μακεδονία το επόμενο διήμερο

→ Η ΠΕ Κοζάνης την παρούσα χρονική στιγμή, στην προετοιμασία της για τη μετάβαση, πρέπει να δημιουργήσει άμεσα νέες θέσεις εργασίας μέχρι την ολοκλήρωση των επενδυτικών προγραμμάτων.

→ Την ανάγκη αυτή δηλώσαμε στον Διοικητή του ΟΑΕΔ, κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη, στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Κωστή Χατζηδάκη, στον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Θόδωρο Σκυλακάκη και με προσωπική μου επιστολή, στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

→ Στο επόμενο διήμερο θα ανακοινωθεί η δημιουργία 3.400 θέσεων εργασίας στη Δυτική Μακεδονία, με ποσοστό επιχορήγησης από 75% μέχρι 100%, ανάλογα με την κατηγορία ανέργου, χωρίς ηλικιακό περιορισμό.

→ Σίγουρα, η πρωτοβουλία αυτή θα δώσει, εκτός από πολλές θέσεις εργασίας και νέα πνοή στις επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Παρασκευή Βρυζίδου
Βουλευτής Ν. Κοζάνης_Νέα Δημοκρατία

3 σχόλια στο άρθρο “Π. Βρυζίδου: 3.400 θέσεις εργασίας στη Δυτική Μακεδονία το επόμενο διήμερο

  1. Μακαρι να ειναι ετσι!
    Μηπως μεχρι να ελθει ο Μητσοτακης βρουν δουλεια ολοι οι ανεργοι της Κοζανης;
    Και οταν φυγει….παλι απ την αρχη;
    Πως ξαφνικα μεσα σε δυο μερες θα καλυφθουν χιλιαδες θεσεις,αλλα δε βρεθηκε ουτε μια θεση δυο χρονια τωρα;
    Ε! Τοτε να ερχεται πιο συχνα…

  2. Θα επιδοτηθούν στο 100% οι επιχειρήσεις να προσλάβουν προσωπικό ενώ δεν το χρειάζονται.. αφού δεν έχουν τζίρο και αντικείμενο ?

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.