Πραγματοποιήθηκε η 9η διανομή τροφίμων στα Σέρβια στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑΠραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 08 Νοεμβρίου 2021, στο Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης Σερβίων, η διανομή τροφίμων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες των Δήμων Σερβίων και Βελβεντού, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν ήταν τα εξής:

Ζυμαρικά, Γάλα Εβαπορέ, Τοματοχυμός, Χοιρινό, Βόειο Κρέας, Υγρό πιάτων , Υγρό γενικής χρήσης, αλάτι, αλεύρι, ελαιόλαδο, μέλι, πατάτες, πιπεριές, πορτοκάλια, ρύζι, σκόνη πλυντηρίου και φακές.

Επιπλέον διανεμήθηκαν σε δικαιούχους του προγράμματος που οι αιτήσεις αφορούν περισσότερα του ενός μέλους ανάλογα με τη διαθεσιμότητά τους και τα παρακάτω προϊόντα:

Γραβιέρα, κασέρι ημίσκληρο, καφέ, κρεμμύδια, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα, τομάτες και χυλοπίτες.

Οι ωφελούμενοι εγγεγραμμένοι του προγράμματος στους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού ανέρχονται σε (213) διακόσιοι δέκα τρεις. Ανταποκρίθηκαν και οι (213) διακόσιοι δέκα τρεις (εκ των οποίων οι δέκα έξι μέσω εξουσιοδοτημένων ατόμων) και παρέλαβαν τα προϊόντα τους.
Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά χωρίς προβλήματα και χωρίς καμία ταλαιπωρία και καθυστέρηση για τους δικαιούχους του προγράμματος χάρη στην προσπάθεια και την άριστη οργάνωση και συνεργασία των εμπλεκομένων φορέων: της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, του Δήμου Σερβίων, του δήμου Βελβεντού, των Βοήθεια στο σπίτι Σερβίων και Καμβουνίων καθώς και του Κέντρου Κοινότητας Σερβίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους δικαιούχους των δήμων Σερβίων και Βελβεντού είχε σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα που τους ενημέρωνε για την ημέρα, την ώρα και τον τόπο της διανομής.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας διανομής των προϊόντων τηρήθηκαν με σχολαστικότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα και πρωτόκολλα ασφαλείας για την προστασία –τόσο των εργαζομένων, όσο και των δικαιούχων- από τον covid-19.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.