Σύσκεψη Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Κοζάνης – Σε ετοιμότητα όλες οι υπηρεσίες



Η λήψη μέτρων πολιτικής προστασίας ενόψει της χειμερινής περιόδου ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης κατά την σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου του Δήμου Κοζάνης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2021.

Της διαδικασίας προήδρευε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Δουγαλής, ενώ παρόντες ήταν ο αν. προϊστάμενος Γραφείου Δημάρχου Δημήτρης Κακουλίδης και η υπεύθυνη του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Ελένης Χατζηγεωργίου.

Στη διαδικασία συμμετείχαν απομακρυσμένα εκπρόσωποι της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομικής Δ/νσης Κοζάνης, της Τροχαίας, του Δασαρχείου, της 9ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, της ΕΡΑΔΥΜ Κοζάνης, του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης, της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Κοζάνης, καθώς και της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης.

Οι συμμετέχοντες συζήτησαν τις απαραίτητες λεπτομέρειες αναφορικά με την ετοιμότητα των υπηρεσιών του δήμου για τα ζητήματα πολιτικής προστασίας ενόψει του χειμώνα, ενώ επισημάνθηκε και η σημασία του συντονισμού των εμπλεκόμενων φορέων σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών και περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.