Συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στη δράση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη – Φωταγώγηση του παλιού Υδραγωγείου Πτολεμαΐδας



Στο πλαίσιο της 14ης Νοεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη, ο Δήμος Εορδαίας συμμετέχει στην Πανελλήνια δράση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), φωταγωγώντας με μπλε χρώμα το παλιό Υδραγωγείο Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με την ΕΛΟΔΙ η συμβολική κίνηση που αφορά τη φωταγώγηση δημοσίων κτιρίων και μνημείων στο μπλε χρώμα της νόσου, θα υλοποιηθεί με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας. Στόχος της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου για την πάθηση, με την οποία ζουν σήμερα περίπου 1 εκατομμύριο συνάνθρωποί μας σε όλη τη χώρα, κάνοντας την πιο ορατή μέσω του μπλε φωτός που θα εκπέμπεται.

Ο Δήμος Εορδαίας στηρίζει και θα είναι παρών σε κάθε συλλογική και κοινωνική προσπάθεια που αφορά την πρόληψη και την προστασία της υγείας των πολιτών

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.