Ολοκληρώθηκε και η δεύτερη προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Βοΐου



Η προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων από τον Δήμο Βοΐου συνολικού προϋπολογισμού 29.933 ευρώ περιλαμβάνει την αγορά 135 κάδων απορριμμάτων από τους οποίους οι 105 είναι χωρητικότητας 1.100 λίτρων και οι 30 χωρητικότητας 360 λίτρων.

Αποτελεί τη συνέχεια αντίστοιχης προμήθειας του 2020 συνολικού προϋπολογισμού 47.000 ευρώ, με την οποία εξασφαλίστηκαν και τέθηκαν σε χρήση 145 κάδοι χωρητικότητας 1.100 λίτρων, 50 κάδοι 770 λίτρων και 50 των 360 λίτρων.

Με τις δύο αυτές προμήθειες επιτυγχάνεται η αντικατάσταση του 20% του συνολικού αριθμού των εγκατεστημένων κάδων στο Δήμο Βοΐου που παρουσίαζαν σοβαρά προβλήματα.

Παράλληλα είναι σε διαδικασία εξέλιξης η χρηματοδότηση και η υλοποίηση εγκατάστασης, σε επιλεγμένα σημεία των οικισμών, βυθιζόμενων κάδων και η προμήθεια τριών νέων απορριμματοφόρων.

Η καθαριότητα των οικισμών και η συλλογή απορριμμάτων αποτελούν βασική προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής και για την υλοποίησή της αναβαθμίζεται συνεχώς ο εξοπλισμός που διαθέτει ο Δήμος.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.