Τακτική Γενική Συνέλευση του ΚΕΠΚΑ Δυτικής ΜακεδονίαςΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) Δυτικής Μακεδονίας καλεί, σύμφωνα με το Άρθρο 18 του Καταστατικού του, τα μέλη του σε ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ στις 23 Νοεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 έως 21:00, στα Γραφεία του, στην Κοζάνη στην οδό Σωκρ. Μπλιούρα 2, τρίτος όροφος (απέναντι από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Κοζάνης).

Σε περίπτωση μη απαρτίας (ως συνήθως) η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα επαναληφθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 και ώρα 18:00 έως 21:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. Θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού που ισχύουν και θα ισχύουν κατά την ημερομηνία της γενικής συνέλευσης τόσο για την είσοδο στα γραφεία όσο και για την παραμονή σε αυτά.

Θέματα Τακτικής Γενικής Συνέλευσης :
Απολογισμός πεπραγμένων του Δ. Σ. των ετών 2019 και 2020.
Οικονομικός απολογισμός των ετών 2019, 2020 και προϋπολογισμός επόμενου έτους.
Έκθεση ελέγχου της Ελεγκτικής Επιτροπής.
Ενημέρωση για θέματα αρμοδιότητας του ΚΕ.Π.ΚΑ.

Η συμμετοχή όλων των μελών θα συμβάλλει στην ενίσχυση του καταναλωτικού κινήματος και στην προστασία των καταναλωτών της περιοχής μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                           Η Γενική Γραμματέας
Βασίλειος Ιωαννίδης                Νικόλαος Αγοραστός

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.