Αναχωρούν για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων 2 αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης



Αναχωρούν σήμερα Τετάρτη 10/11/2021 για το Σεράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης οι δύο αθλητές πρωταθλητές του Συλλόγου μας για να λάβουν μέρος, ως μέλη της Εθνικής μας ομάδας, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων νεανίδων που αρχίζει την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 και θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

Ο λόγος για τους αθλητές:

Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης του Σπύρου που ήδη στο βιογραφικό του μετράει χάλκινο πανευρωπαϊκό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων το 2018 στην Ισπανία. Τώρα λαμβάνει μέρος στην κατηγορία + 78kg εφήβων.

Κωνσταντίνος Σολακίδης του Χρήστου στην κατηγορία των – 51 kg εφήβων έχοντας κατακτήσει για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο σε κατηγορία εφήβων και μάλιστα το 2020 θα συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας ως μέλος της εθνικής μας ομάδας, έχοντας την μεγαλύτερη βαθμολογία της κατηγορίας στην χώρα, στα – 48 kg εφήβων, αλλά αναβλήθηκε λόγο Κορονοϊού.

Το Δ.Σ και οι προπονητές του συλλόγου εύχονται καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στους δύο αθλητές του, με την ελπίδα να επαναλάβουν τις μεγάλες διακρίσεις των συναθλητών τους στον σύλλογο που μέχρι σήμερα κατάφεραν να φέρουν έξι παγκόσμιες , δέκα επτά πανευρωπαϊκές, δύο μεσογειακές και δυο βαλκανικές διακρίσεις για την ΕΛΛΑΔΑ μας, καθώς και στα άλλα μέλη της Εθνικής μας ομάδας αθλητές και προπονητές.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.