Η Παρέμβαση συμμετέχει στη 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης



Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πρόκειται να λάβει μέρος στη 18η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 25 μέχρι τις 28 Νοεμβρίου, με πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και των συντελεστών της ΔΕΒΘ. Η Παρέμβαση θα βρίσκεται στο Περίπτερο 13 / Stand 098 Α.

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, ώρα 4 μ.μ., στην Αίθουσα Ντοστογιέφκσι θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου «Τα πρόσωπα της ψυχής» (16 Iστορίες ψυχοθεραπείας) του Δημήτρη Σ. Πέτρου. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Λίλιαν Αθανασοπούλου, Παιδοψυχίατρος-Δ/ντρια Ιατροπαιδαγωγικού Κέντρου Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου», Αθηνά Καράπαλη, Εκπαιδευτικός Προσχολικής Αγωγής, Άννα Κουστινούδη, Δρ Αγγλικής Λογοτεχνίας – Εκπαιδευτικός. Διαβάζει η Ανθή Λιάκου, Ηθοποιός – Σκηνοθέτιδα. Συντονίζει η Δήμητρα Καραγιάννη, Εκδότρια.

Η «Παρέμβαση» ως Περιοδικό Λόγου, ως φορέας Πολιτισμού και ως Εκδοτικός οίκος δραστηριοποιείται συστηματικά σε θέματα λογοτεχνίας, τέχνης και πολιτισμού γενικότερα. Eκδότες του περιοδικού είναι ο Β. Π. Καραγιάννης και η Δήμητρα Β. Καραγιάννη, η οποία είναι παράλληλα Υπεύθυνη των πολιτιστικών δράσεων και των Εκδόσεων. Η Π. τιμήθηκε το 2014 με το Κρατικό βραβείο Λογοτεχνίας και διαχρονικός στόχος της είναι η ανάδειξη κάθε έκφανσης της λογοτεχνίας και του πολιτισμού.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.