ΑΕΠ Κοζάνης: Με το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας ξεκίνησε το ωραίο μας ταξίδι



Σε ένα οικογενειακό, ευχάριστο περιβάλλον στις κερκίδες, οι φίλαθλοι που ήρθαν χθες στο γήπεδο μετείχαν στο…ξεκίνημα ενός όμορφου ταξιδιού με την ομάδα μας.

Καθώς ήρθε και η νίκη με σκορ 3-1, κόντρα στην ομάδα των Σαρακηνών, η ΑΕΠ ανταπέδωσε και αγωνιστικά το ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που βρέθηκε κοντά της.

Το σωματείο μας, θα μετατρέπει σε γιορτή κάθε αγώνα που θα δίνει και θέλει τη συμμετοχή των πραγματικών φιλάθλων όλης της περιφέρειας μας.

Θέλει να έρχονται οικογένειες, γυναίκες, παιδιά, άτομα κάθε ηλικίας και να μοιράζεται μαζί τους τη χαρά που μπορεί να δίνει ο αθλητισμός.

Λάβαρο θα είναι το ευ αγωνίζεσθαι, ο σεβασμός μας σε κάθε αντίπαλο που έρχεται στην πόλη μας και να καταφέρουμε το κυριακάτικο μας απόγευμα να μετατρέπεται σε ευχάριστη γιορτή.

Ταυτόχρονα βέβαια και όπως ήδη αποδεικνύεται στον αγωνιστικό χώρο, να δημιουργήσουμε ομάδα πρωταθλητισμού που να μας μοιράζει χαρές με τις επιτυχίες της.

Και στο χθεσινό αγώνα, η ομάδα μας, παρουσίασε ένα σύνολο που ξέρει να κερδίζει και σύντομα να προσφέρει και θέαμα, καθώς έχουν προστεθεί πολλοί νέοι παίκτες και μια προσαρμογή χρειάζεται χρόνο.

Η ΑΕΠ, ευχαριστεί παρά πολύ, όλους όσοι παραβρέθηκαν στον χθεσινό μας αγώνα και τους προσκαλεί να γίνουν κοινωνοί της όλης μας προσπάθειας, φέρνοντας και όλους τους φίλους τους στον επόμενο εντός έδρας αγώνα μας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.