Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με τον Πρόεδρο του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Κοζάνης Όμηρο ΠαπαθανασίουΣυνάντηση με τον Πρόεδρο του Παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Νομού Κοζάνης Όμηρο Παπαθανασίου, είχε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Ο κ. Παπαθανασίου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Εορδαίας στον οποίο παρέδωσε αντίγραφα με οδηγίες αυτοεξέτασης μαστού, οι οποίες είναι γραμμένες στην ελληνική γραφή Μπράιγ, έτσι ώστε να μπορούν να διαβάζονται και από τυφλούς συμπολίτες μας.

Η έκδοση των οδηγιών αυτοεξέτασης μαστού στην ελληνική γραφή Μπράιγ έγινε από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, στο πλαίσιο των δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης κατά του Καρκίνου του Μαστού και θα παραδοθούν μέσω Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης & Παιδείας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας, από όπου θα τεθούν στη διάθεση πολιτών.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι η συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία είναι διαρκής και ο Δήμος Εορδαίας θα συνεχίσει να είναι αρωγός, στις πολύ σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις του Παραρτήματος του Νομού Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.