9 απαραίτητα πανωφόρια γυναικεία που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα



Ο όρος πανωφόρι είναι αρκετά σαφής, αλλά στη πραγματικότητα αναφέρεται σε πολλά είδη ρούχων που μας κρατούν ζεστές τις ψυχρές ημέρες του χρόνου. Υπάρχουν οι ζακέτες, τα μπουφάν, τα δερμάτινα ή τα τζιν jacket, τα αδιάβροχα, και ακόμα περισσότερες κατηγορίες! Ποια όμως είναι τα κομμάτια που πρέπει να έχει η κάθε σύγχρονη γυναίκα για να αναδείξει το στυλ της σε κάθε περίσταση;

Ας δούμε μερικά πανωφόρια γυναικεία ιδανικά για την άνοιξη ή τις ψυχρές νύχτες του καλοκαιριού που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε!

1. Shaket

Το σάκετ είναι ένα πολύ μοντέρνο πανωφόρι το οποίο μοιάζει με πουκάμισο αλλά έχει πιο βαρύ ύφασμα. Μπορεί να είναι βαμβακερό, μάλλινο, σουέντ, denim, εμπριμέ ή μονόχρωμο. Είναι ιδανικό για τις πιο κρύες φθινοπωρινές μέρες καθώς είναι λίγο πιο βαρύ από τα υπόλοιπα πανωφόρια που θα δούμε παρακάτω. Συνδυάζεται πολύ εύκολα με τζιν και λευκό πουκάμισο, αλλά και με κολάν και αθλητικά παπούτσια.

2. Τζιν τζάκετ

Πάντα κλασικό, κομψό, και διαχρονικό, το τζιν τζάκετ είναι ένα από τα γυναικεία πανωφόρια που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα! Μπορείτε να το φορέσετε και oversized για ένα πιο ανδρόγυνο λουκ, με κολάν και sneakers, ή μεσάτο για κομψές εμφανίσεις, πάνω από ένα φλοράλ φόρεμα. Το ευέλικτο και ανθεκτικό του ύφασμα το καθιστά από τα πιο αγαπημένα γυναικεία πανωφόρια για την άνοιξη και το καλοκαίρι, γι αυτό σας συμβουλεύουμε να επενδύσετε σε ένα τζιν τζάκετ καλής ποιότητας, καθώς θα το ευχαριστηθείτε για πολλά χρόνια.

3. Στρατιωτικό jacket

Για τις πιο τολμηρές γυναίκες που τους αρέσει να πειραματίζονται με μοτίβα, μια αγαπημένη επιλογή είναι το jacket με παραλλαγή ή χακί τύπου στρατιωτικό με τσέπες. Αν και μπορείτε να το δανειστείτε από τον φίλο σας για μια baggy άποψη, τα μεσάτα στρατιωτικά jacket αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και μαγνητίζουν τα βλέμματα.

4. Δερμάτινο jacket

Ακόμα ένα διαχρονικό, κλασικό και πολύ αγαπημένο γυναικείο πανωφόρι που προτιμούν οι δυναμικές γυναίκες. Σε biker ή πιο ρομαντική γραμμή, ένα δερμάτινο jacket σίγουρα δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Είναι μια πολύ κομψή επιλογή καθώς μπορείτε να το φορέσετε όλη τη διάρκεια της ημέρας, με σπορ ή και πιο καλό ντύσιμο.

5. Αδιάβροχο

Αποφύγετε το ανοιξιάτικο ψιλόβροχο και τις καλοκαιρινές μπόρες με ένα καλό αδιάβροχο πανωφόρι. Τα γυναικεία πανωφόρια έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν τις γυναίκες από το κρύο, αλλά και από τη βροχή! Προτιμήστε το σε ζωηρά χρώματα και κλέψτε τις εντυπώσεις, χωρίς να θυσιάσετε το στυλ σας για την πρακτικότητα.

6. Σακάκι

Τα πανωφόρια σακάκια είναι πάντα ανάμεσα στις επιλογές των γυναικών για εμφανίσεις στο γραφείο, αλλά και για τις καθημερινές δραστηριότητες ή εξόδους. Επιλέξτε την εφαρμογή που ταιριάζει στο στυλ σας (boyfriend ή μεσάτο), στο χρώμα που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σας, και θα σας λυθούν τα χέρια. Τα σύνολά σας θα αποκτήσουν άλλο αέρα με ένα σακάκι, και θα φαίνεστε πάντα περιποιημένη και σοφιστικέ σε κάθε σας εμφάνιση.

Βρείτε τα πιο μοντέρνα γυναικεία πανωφόρια, μέσα από την online συλλογή της Miss Simbolo.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.