Στην Κοζάνη για προετοιμασία για ένα δεκαήμερο κορυφαίοι αθλητές του Taekwondo εν όψει Πρωταθλημάτων και διοργανώσεων



Η Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης για άλλη μια φορά φιλοξενεί για προετοιμασία για ένα δεκαήμερο, αθλητές από την Ελλάδα την Πολωνία και την Νορβηγία ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών/ Γυναικών , του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων/ νεανίδων και των διεθνών βαθμολογούμενων διοργανώσεων G1 FRANCE OPEN και AUSTRIAN OPEN το προσεχές διάστημα.

Ο λόγος για τους πρωταθλητές Ευρώπης :
– Διονύσης Ραψομανίκης από την ΓΑΙΑ Αλίμου
– Karol Robak Πολωνία
– Richard Ordemann μέλος της ολυμπιακής ομάδας της Νορβηγίας στο Τόκιο 2020
– Borgen Kristian Νορβηγία
– Θεόδωρος Χασιώτης Μακεδονική Δύναμη
– Ραφαήλ Ιωάννης Μαρέτης Μακεδονική Δύναμη
– Ο αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής Ανδρών Απόστολος Τεληκωστόγλου Μακεδονική Δύναμη
Πανελληνιονίκες
– Γιάννης Παπαδόπουλος Α.Σ. Καισαριανής
– Κωνσταντίνος Σολακίδης Μακ Δύναμη

Οι αθλητές προπονούνται δύο φόρες καθημερινά υπό την καθοδήγηση του προπονητή της αγωνιστικής μας ομάδας κυρίου Αλμασίδη Χρήστου , κάνοντας πολλά σπάρινκ ανταλλάσσουν αγωνιστικές πληροφορίες με απώτερο σκοπό να βελτιώσουν την αγωνιστική τους ετοιμότητα μιας και το επίπεδο όλων των αθλητών είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Το Σαββατοκύριακο μαζί με άλλους αθλητές από διάφορους συλλόγους της χώρας μας, θα βρεθούν στο Μέτσοβο για ένα διήμερο ώστε να συμμετάσχουν στο Metsovo Weekend Sparring που διοργανώνει ο Α.Σ.ΔΙΑΣ Ιωαννίνων.

Το Δ.Σ του Συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές γι αυτό το δεκαήμερο στην πόλη της Κοζάνης, τους εύχεται καλή επιτυχία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο επόμενο διάστημα και αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους προπονητές των αθλητών κυρίους Τζανακάκη Νικόλαο , Τζένη Σκεπετάρη, Waldemar Lakomy, Τim Borgen για την παρουσία των αθλητών τους.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τις οικογένειες των: Κωνσταντίνου Τεληκωστόγλου, Χρήστου Σολακίδη , Σπύρου Μαρέτη για την φιλοξενία των αθλητών που βρίσκονται στην ΚΟΖΑΝΗ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.