Ολλανδικά διπλά, γκολ και bets στατιστικών



Σε 1.000 λέξεις αναλύσεις και προτάσεις από την συντακτική ομάδα του Betmarket για τη σημερινή Ευρωπαϊκή βραδιά!

Δύο παιχνίδια περιλάμβανε η χθεσινή στήλη, ένα με άριστο διάβασμα που έφερε κέρδος και ένα που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Η Μπεσίκτας ήταν ανταγωνιστική μόνο για μισό ημίχρονο στην Πορτογαλία. Αντίθετα οι στόπερ της Ιντερ εκμεταλλεύτηκαν τις στατικές φάσεις και είχαν τελικές στο τέρμα τόσο ο Ντε Φράι όσο και ο Σκρίνιαρ. Στη σούμα, μικρό κέρδος έφερε η βραδιά στο ταμείο.

Στα σημαντικά, αλλά όχι αξιοπερίεργα για το BetMarket το νέο στραβοπάτημα της Μίλαν. Από χθες το πρωί, στις αναλύσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, γράφαμε για την πιθανότητα η Μίλαν να έχει περισσότερο το μυαλό της στο πρωτάθλημα, λόγω της ευκαιρίες που παρουσιάζεται για να κατακτήσει τον τίτλο πρώτη φορά μετά το 2011.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Προγνωστικά Στοιχήματος Europa League

Δεν είναι μόνο η Μίλαν σε αυτή τη φάση. Αντίστοιχο σκεπτικό μπορεί να γίνει και για τη Νάπολι, που επίσης έχει ξεκινήσει φουριόζα εντός των συνόρων. Και αν βάλαμε στην κουβέντα αποπροσανατολισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, φανταστείτε πόσο πιο εύκολα μπορούμε να μιλήσουμε για μη συγκέντρωση στο Γιουρόπα Λιγκ. Μια διοργάνωση που παραδοσιακά δεν είναι στις προτεραιότητες των Ιταλικών ομάδων.

Για να δούμε πιο συγκεκριμένα το σημερινό, η Νάπολι έρχεται από γειτονικό ντέρμπι στο Σαλέρνο, στο τελείωμα μιας εβδομάδας τριών παιχνιδιών. Ακολουθεί η φορμαρισμένη Βερόνα και απόψε στη Βαρσοβία πηγαίνει με αρκετά ανοιγμένο rotation. Οι συνθήκες για κόντρα υπάρχουν, το ζήτημα είναι κατά πόσο μπορεί η Λέγκια. Η φετινή εικόνα των Πολωνών δεν είναι ενθαρρυντική για όποιον θέλει να ρισκάρει, με ένα επιχείρημα υπέρ του άσου να είναι το πρόσφατο ηλεκτροσόκ της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία.

Στη Γαλλία επίσης δεν τρελαίνονται με το Europa Legue, σήμερα όμως υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση στη Μασσαλία. Ο κόσμος της Μαρσέιγ θα γεμίσει το Βελοντρόμ, βλέποντας μια προοπτική ευρωπαικής διάκρισης με πιο θετικό μάτι, όσο εντός συνόρων υπάρχει η Παρί που… απαγορεύει επαφή με τίτλους. Ο Σαμπάολι άνοιξε το rotation την περασμένη εβδομάδα και μπορεί να εμφανίσει μια ομάδα με καλύτερες προοπτικές επιθετικά. Εδώ που τα λέμε, μοιάζει και τραβημένο το σερί των τεσσάρων under για τη Μαρσέιγ. Η Λάτσιο έχει δεχτεί εννέα γκολ στα τρία τελευταία εκτός, αλλά επί Σάρι έχει καλή επαφή με το σκοράρισμα. Εστω και χωρίς Ιμόμπιλε απόψε μπορεί να δούμε ματς με ρυθμό. Το over μπαίνει στη διαλογή μου.

Το PSV-Μονακό της περασμένης εβδομάδας ήταν μια αναμέτρηση με τους Ολλανδούς να έχουν τον έλεγχο και τη Μονακό να χτυπά στην κόντρα. Από τις περιπτώσεις που το παιχνίδι βγαίνει στο αουτσάιντερ και επιβεβαιώνεται το διπλό. Δεν περιμένω την εικόνα να αλλάξει, με τους Γάλλους μάλλον να είναι αυτοί που θα έχουν λιγότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους και απόψε. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θαρρώ πως οι πιθανότητες νίκης είναι με την ομάδα που έχει μπάλα, δημιουργεί και πιέζει. Ανεξάρτητα με το αν θα κερδίσει η όχι, οι πιθανότητες αρχικά είναι με το μέρος της. Σε αυτή τη λογική νομίζω πως τιμές λίγο κάτω από τις 4 μονάδες στο διπλό της Αϊντχόβεν είναι λάθος.

Προγνωστικά Στοιχήματος Κόνφερενς Λιγκ

Πρώτη επιλογή από το Κόνφερενς Λιγκ το g/g στο Μακάμπι-Ελσίνκι. Μετά την απόλυση Φαν Λέουβεν η Μακάμπι βγάζει μια επιθετικότητα και ο υπηρεσιακός προπονητής θέλει σήμερα άλλη μια νίκη. Η Ελσίνκι πάει στο Ισραήλ να παίξει τις ελπίδες της για πρόκριση με φουλ ψυχολογία, μετά το 1-1 με την Κουόπιο που την έστεψε πρωταθλήτρια!

Red November στο Pamestoixima: Επιστροφή χρημάτων ΟΛΟ τον Νοέμβριο στην αγορά  Goal/No Goal!

Εύκολα περιμένω να επικρατήσει η Ρεν στο εντός με την αδύναμη Μούρα. Το over 3,5 στο 2.10 δεν είναι καθόλου άσχημο, δεδομένης της ποιότητας που διαθέτουν οι Γάλλοι από τη μέση και μπροστά.

Ένα πάρα πολύ γεμάτο, από πλευράς φάσεων, παιχνίδι έγινε στο Ισραήλ. Σήμερα εκ νέου αντίπαλοι Σλάβια Πράγας-Μακάμπι Χάιφα με το Over να πλησιάζει τις δύο μονάδες. Αρκεί να είναι λιγάκι πιο εύστοχες για να δούμε τουλάχιστον τρία γκολ στην αναμέτρηση. Σημειώστε πως οι Ισραηλινοί έχουν τέσσερα συνεχόμενα Over εκτός έδρας.

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς στη διοργάνωση είναι το Τότεναμ-Φίτεσε. Με τους Λονδρέζους να μπαίνουν σε μια νέα εποχή, με τον Κόντε στον πάγκο. Σίγουρα δεν πρόλαβε να αλλάξει τίποτα στην αγωνιστική εικόνα ο Ιταλός τεχνικός. Βέβαιο πως άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας. Αρκεί μια βελτίωση ηθικού για να πούμε σωστό τον άσο στο 1.25; Η Φίτεσε μόνο κακή ομάδα δεν είναι και τιμές που φτάνουν μέχρι και το 12.00 στο διπλό νομίζω πως είναι υπερβολικές.

Ειδικές Αγορές Στατιστικών

Πάμε και σε Bets στατιστικών, με πρώτη επιλογή το Λυών-Σπάρτα Πράγας. Για τη Λυών του Μποζ και την επιθετική προσέγγιση έχω γράψει πολλές φορές φέτος. Eπτά γκολ είχε το μεταξύ τους στην Πράγα.  Σταθερά υψηλός ο αριθμός τελικών προσπαθειών στα παιχνίδια των Γάλλων, με το Over 9,5 τελικές στην εστία στο 1.91.

Τη Σπαρτάκ Μόσχας την κόντραρα και το Σάββατο. Μια ομάδα σε μέτρια προς κακή κατάσταση, με πρόβλημα ψυχολογίας. Δύσκολα θα τα καταφέρει στην Αγγλία κόντρα στη Λέστερ. Δεν το βάζω στην κουβέντα για το 1.30 στον άσο αλλά για το 1.90 στο Over 6,5 τελικές στην εστία της Λέστερ. Οι «αλεπούδες» δεν αποκλείεται να βγάλουν και νεύρο επιθετικά, μετά το ματς με την Αρσεναλ που δεν σκόραραν χάρη στις απίθανες επεμβάσεις του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Η Φερεντσβάρος έχει παραχωρήσει τουλάχιστον 7 κόρνερ σε κάθε ένα από τα τρία φετινά της παιχνίδια στον όμιλο. Απέναντι σε μια Βρετανική ομάδα όπως η Σέλτικ μπορεί το ματς να δώσει εκ νέου αρκετά, με το over 10,5 κόρνερ στον διπλασιασμό.

To παιχνίδι μου

Μονά 

4/11 –19:45 Μονακό-PSV Αιντχόβεν  2 (3.70) επί 9,50 μονάδες, σε ισχύ 2 και ταμείο στη Stoiximan.gr

4/11 –22:00 Τότεναμ-Φίτεσε  2 (11.75) επί 3 μονάδες σε ισχύ 2 και ταμείο στη Stoiximan.gr

Δυάδες & Τετράδα στη Stoiximan.gr

 

1η δυάδα

4/11 –22:00 Ρεν-Μούρα Over 3,5 (2.07)

4/11 –22:00 Σλάβια Πράγας-Μακάμπι Χάιφα Over 2,5 (1.85)

Στη δυάδα απόδοσης 3.82 ποντάρισμα 9,2 μονάδες

 

2η δυάδα

4/11 –22:00 Μαρσέιγ-Λάτσιο Over 2,5 (1.88)

4/11 –22:00 Λέστερ-Σπάρτακ Μόσχας Over 6,5 τελικές στην εστία Λέστερ (1.90)

Στη δυάδα απόδοσης 3.57 ποντάρισμα 9,8 μονάδες

*Ποντάρισμα 3 μονάδες στην τετράδα συνολικής απόδοσης 13.67

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.