Κάντε δώρο σκουλαρίκια με διαμάντι στην αγαπημένη σας για την επέτειό σας



Η ημέρα της επετείου σας είναι μια στιγμή στη ζωή σας που θέλετε να θυμάστε. Οι ετοιμασίες για να περάσετε μια φανταστική, μαγική, και γεμάτη πάθος ημέρα είναι πυρετώδεις. Κανονίσατε που θα δειπνήσετε, τι ρούχα θα φορέσετε, πλύνατε το αυτοκίνητο, πήρατε λουλούδια… Τι γίνεται όμως με το δώρο που θα προσφέρετε στην αγαπημένη σας; Τι να πρωτοδιαλέξετε… Αν η καλή σας αγαπά τα καλά κοσμήματα, η καλύτερη λύση για να την εκθαμβώσετε είναι να της κάνετε δώρο σκουλαρίκια με διαμάντι.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως θα κάνετε τη σωστή επιλογή. Αυτό στο οποίο πρέπει πρώτα να εστιάσετε είναι το διαμάντι. Θέλετε φυσικά την καλύτερη ποιότητα για το budget που έχετε διαθέσιμο. Ειδικά όταν μιλάμε για καρφωτά σκουλαρίκια πρέπει να προσέξετε επί δύο. Στη JewelStories θα βρείτε κορυφαίες επιλογές για σκουλαρίκια με διαμάντι για να προσφέρετε στην αγαπημένη σας.

Πως θα επιλέξετε το διαμάντι

Για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη καλύτερη επιλογή για τα σκουλαρίκια με διαμάντι, πρέπει να έχετε υπόψιν τα παρακάτω:

Χρώμα: Οι έδρες του διαμαντιού είναι σαν μικροί καθρέπτες που αντικατοπτρίζουν ό,τι βρίσκεται κοντά τους. Δηλαδή, το διαμάντι θα αντανακλά το χρώμα του μετάλου στο οποίο είναι τοποθετημένο, το χρώμα του δέρματος, των μαλλιών, ή άλλων στοιχείων όπως γυαλιά ή άλλα κοσμήματα. Όλα αυτά επηρεάζουν το χρώμα του διαμαντιού. Συνεπώς, δεν έχει σημασία αν επιλέξετε ένα πιο ακριβό, άχρωμο διαμάντι. Μπορείτε να κάνετε μια πιο οικονομική επιλογή κοιτώντας διαμάντια που είναι πιο χαμηλά στη χρωματική κλίμακα D to Z.

Καθαρότητα: Είναι σχεδόν απίθανο πως κάποιος θα μπορέσει να διακρίνει εγκλείσματα ή ψεγάδια στα σκουλαρίκια με διαμάντι. Εκτός αν διαθέτουν κατάλληλο εξοπλισμό για να μεγεθύνουν την πέτρα όπως οι κοσμηματοπώλες. Τα διαμάντια που βρίσκονται χαμηλά στην κλίμακα καθαρότητας είναι καλής ποιότητας, και έτσι μπορείτε να δώσετε περισσότερη βάση στα υπόλοιπα κριτήρια, όπως το χρώμα, ή την κοπή.

Κοπή: Θέλετε τα σκουλαρίκια με διαμάντι να λάμπουν και να εντυπωσιάζουν, και αυτό επιτυγχάνεται κυρίως με την κοπή. Η κοπή μπριγιάν θα δώσει την περισσότερη λάμψη, οπότε προτιμήστε ένα διαμάντι με αυτό το είδος κοπής. Αν επιλέξετε στρογγυλή κοπή, βεβαιωθείτε πως οι βαθμοί καθαρότητας της GIA είναι άριστοι ή πολύ καλοί. Αυτό εγγυάται πως κάθε διαμάντι έχει τις κατάλληλες αναλογίες, συμμετρία, και ποιότητα ώστε να λάμπει πραγματικά. Ρωτήστε τους ειδικούς της JewelStories για την κοπή των διαμαντιών και κάντε την επιλογή σας με ασφάλεια.

Καράτια: Για μια αξέχαστη εικόνα φροντίστε τα σκουλαρίκια με διαμάντι να είναι αρκετών καρατίων. Αν το αντέχετε οικονομικά προτιμήστε διαμάντια από 0.50 καράτια και πάνω. Μην ξεχνάτε όμως πως για τα σκουλαρίκια θέλετε δύο. Σε περίπτωση που θέλετε κάτι πιο οικονομικό μπορείτε να επιλέξετε πέτρες που είναι κάτω από 0.50 ct, 0.70 ct, 1.00ct, κτλ. αλλά δε θα είναι τόσο εντυπωσιακές.

Χρυσά σκουλαρίκια 14 καρατιών με μπριγιάν / © JewelStories.com

Φυσικά, τα καράτια δεν είναι το μόνο σας κριτήριο στην τελική επιλογή. Όπως είπαμε, μια κακής ποιότητας κοπή δε θα έχει λάμψη και σπίθα. Το διαμάντι θα φαίνεται θαμπό, κάτι που σίγουρα δε θέλετε. Επίσης, αν το διαμάντι είναι χαμηλά στη χρωματική κλίμακα D to Z μπορεί να έχει κίτρινους ή καφετί τόνους. Ή ένα διαμάντι Ι3 θα φαίνεται σκούρο. Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές στα σκουλαρίκια με διαμάντι της JewelStories. Εντυπωσιάστε την αγαπημένη σας με ένα μοναδικό και λαμπερό δώρο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.